George_o/c

LG Optimus 3D: Το πρώτο 3D Smartphone αποκαλύπτει τις κρυφές του πτυχές!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=LG Optimus 3D: Το πρώτο 3D Smartphone αποκαλύπτει τις κρυφές του πτυχές!]http://reviews.hwbox.gr/news/lg.jpg[/NEWS_IMG]Εκτός από τις Motorola, Sony Ericsson και Samsung, η LG Electronics θέλησε να εντυπωσιάσει τους παρευρεθέντες της έκθεσης Mobile World Congress 2011 παρουσιάζοντας το νεότερο και μακράν καλύτερο smartphone της. Αναφερόμαστε φυσικά στο επερχόμενο Optimus 3D που χρησιμοποιεί λειτουργικό Android 2.2 και έχει υπό την κατοχή του 3D οθόνη αφής 4.3" που δεν χρειάζεται 3D γυαλιά και κάμερα με διπλό φακό για να αποθανατίσετε τρισδιάστατες φωτογραφίες και βίντεο!

Κινητήρια δύναμη του LG Optimus 3D αποτελεί ο διπύρηνος OMAP4 επεξεργαστής με συχνότητα λειτουργίας 1GHz. Η δύναμη του Optimus γίνεται ακόμα περισσότερο αισθητή χάρη στην αρχιτεκτονική dual-memory. Σαν να μην έφταναν όμως τα παραπάνω, η LG εξόπλισε το κινητό με θύρα εξόδου HDMI 1.4, DLNA λειτουργία για εύκολο streaming σε κονσόλες ή τηλεοράσεις, 512MB LPDDR2 μνήμη, 8GB αποθηκευτικό χώρο, συνδεσιμότητα 802.11 b/g/n WiFi, A-GPS και μπαταρία 1500mAh.

Τέλος θεωρώ απαραίτητο να αναφερθεί ότι η συνεργασία της LG με την Google απέδωσε καρπούς. Τι εννοώ; Οι χρήστες του Optimus 3D θα μπορούν να ανεβάσουν ταχύτατα 3D περιερχόμενο στο YouTube με μια special εφαρμογή!

[img_ALT=LG Optimus 3D: Το πρώτο 3D Smartphone αποκαλύπτει τις κρυφές του πτυχές!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d5989a290f3e.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now