GeorgeMan

Η Enermax φέρνει μια νέα hi-end ψύκτρα και νέους ανεμιστήρες, στη CeBIT!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Enermax φέρνει μια νέα hi-end ψύκτρα και νέους ανεμιστήρες, στη CeBIT!]http://reviews.hwbox.gr/news/enermax.jpg[/NEWS_IMG]H Enermax, θα μας δείξει στη CeBIT περισσότερα απ' όσα αναμέναμε. Εκτός λοιπόν από μερικά high-end κουτιά, και τη κλασική μεγάλη σειρά τροφοδοτικών της, θα παρουσιάσει νέα προϊόντα που αφορούν τη ψύξη των υπολογιστών μας!

Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει δύο ανεμιστήρες και μια ψύκτρα υψηλών επιδόσεων για επεξεργαστές.

Οι ανεμιστήρες θα ονομάζονται T.B.Silence, οι οποία θα συνδέονται μέσω 4-pin PWM connector, για να επιτρέπεται η αυτόματη αλλά και χειροκίνητη ακριβής ρύθμιση των στροφών τους. Αναμένεται να είναι διαθέσιμοι στο ευρύ κοινό άμεσα, μετά την έκθεση Cebit (1-5 Μαρτίου).

Σε ό,τι αφορά τη ψύκτρα, χρησιμοποιεί δύο ανεμιστήρες τύπου twister για να δημιουργήσει δυνατή ροή αέρα και καλή ψύξη, ενώ παράλληλα δεν δημιουργεί πολύ θόρυβο. Η συγκεκριμένη ψύκτρα κάνει χρήση τριών χάλκινων heatpipes και θα γίνει διαθέσιμη -χωρίς να ξέρουμε τιμή για την ώρα- σε έξι διαφορετικές εκδόσεις με ανεμιστήρες με, αλλά και χωρίς φωτισμό LED.

[img_ALT=Η Enermax φέρνει μια νέα hi-end ψύκτρα και νέους ανεμιστήρες, στη CeBIT!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784d5d3593843ad.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

E απλα θα τους παρουσιασει και τη cebit!

Προσωπικα προτιμω ψυκτρες σκετες και να διαλεγω εγω τους ανεμιστηρες, αρκει να εχουμε στην ελλαδα και κανεναν της προκοπης, οχι 2-3 καλες και πανακριβες μαρκες και 2-3 μουφα εντελως.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now