George_o/c

MSI Wind U160MX: Η MSI επιμένει στα netbooks!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI Wind U160MX: Η MSI επιμένει στα netbooks!]http://reviews.hwbox.gr/news/msi.jpg[/NEWS_IMG]Παρόλο που με την έλευση των tablets αρκετές εταιρείες δήλωσαν ότι σταδιακά θα "ξεχάσουν" τα netbooks, η MSI επιμένει κυκλοφορώντας το 10.1" Wind U160MX. Όντας μέλος της σειράς Wind είναι εφοδιασμένο με λειτουργικό σύστημα Windows 7 Starter και επεξεργαστή Intel Atom N455.

Στην προσπάθειά της να κινήσει το ενδιαφέρουν του κόσμου, προσπάθησε να μειώσει το πάχος του U160MX όσο το δυνατόν περισσότερο φτάνοντας έτσι την μία ίντσα (μόλις). Επιπλέον, το Wind U160MX φέρει τεχνολογία Turbo Drive Engine (TDE) μέσω της οποίας αυξάνεται η ταχύτητα του επεξεργαστή όταν πρέπει και λειτουργία ECO Engine που αυξάνει την αυτονομία στις 8.5 ώρες.

Η λίστα χαρακτηριστικών συμπληρώνεται με πληκτρολόγιο τύπου chiclet, 1 ή 2GB RAM, σκληρό δίσκο 250GB/320GB, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel GMA 3150, 2-σε-1 card reader, στερεοφωνικά ηχεία, 10/100 LAN, 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 2.1, 0.3 Megapixel webcam και τρεις supercharged (μέσω i-Charge) USB 2.0 θύρες.

Να κλείσουμε λέγοντας ότι η MSI επέλεξε να του δώσει το ψευδώνυμο "The Dream Machine". Αν η τιμή του κυμανθεί σε ανεκτά επίπεδα έχει όλα τα φόντα για να το επιτύχει.

[img_ALT=MSI Wind U160MX: Η MSI επιμένει στα netbooks!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d638bbb12438.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now