GeorgeMan

CoreStore: Νέοι SSD δίσκοι για θύρες pci-e και mini pci-e από τη Super Talent!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CoreStore: Νέοι SSD δίσκοι για θύρες pci-e και mini pci-e από τη Super Talent!]http://reviews.hwbox.gr/news/supertalent.jpg[/NEWS_IMG]Η Super Talent ανακοίνωσε μέσω ενός Press Release νέους SSD δίσκους με το όνομα CoreStore.

Όχι, δεν πρόκειται για ακόμη μια λύση με Sandforce Controller και Sata interface, αλλά αντιθέτως, θα διαθέτουν pci-e ή mini pci-e σύνδεση. Θα εξοπλίζονται με τον τελευταίο controller της Marvel (88NV9143) καθώς και με νέα DDR ONFi 2 flash μνήμη. Θα διατεθούν σε δύο μοντέλα, ένα mici pci-e με μέγεθος 3x5,1cm, πράγμα που το καθιστά ιδανικό για All-in-One PCs, Netbooks, Laptops κτλ. Εάν διαθέτετε ένα σταθερό σύστημα όμως, το οποίο έχει όμως μόνο τις κλασικές pci-e θύρες, μπορείτε να πάρετε τη δεύτερη έκδοση, που θα "κουμπώνει" κατευθείαν σε μια τέτοια θύρα. Για να επωφεληθείτε πλήρως από τις ταχύτητές τους, πρέπει να διαθέτετε θύρες pci-e δεύτερης γενιάς (v2.0).

Οι δίσκοι αυτοί θα κάνουν χρήση και MLC και SLC μνήμης, με μέγιστες ταχύτητες 350MB/s - 80MB/s και 350MB/s - 220MB/s σε ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα.

Οι χωρητικότητες τους θα κυμαίνονται από 16GB έως 128GB.

[img_ALT=CoreStore: Νέοι SSD δίσκοι για θύρες pci-e και mini pci-e από τη Super Talent!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784d6456179eb43.png[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now