caution

Futuremark: PCMark 7 προ των πυλών

Recommended Posts

[news_img=Futuremark: PCMark 7 προ των πυλών]http://reviews.hwbox.gr/news/overclocking.jpg[/news_img]Η Futuremark ανακοίνωσε σήμερα το νέο PCMark 7. Το νέο benchmark θα βαθμολογεί Windows 7 based συστήματα με 20 διαφορετικά workloads μοιρασμένα σε storage, computation, image and video manipulation, web browsing and gaming σενάρια. H νέα σουίτα θα εκτιμά με μεγαλύτερη ακρίβεια την απόδοση των νέων συστημάτων και υποσυστημάτων (SSDs) ακόμα και σε netbooks ή tablets και εκτός από συνολική απόδοση θα μπορεί να αποφαίνεται και για επιμέρους σενάρια εργασίας του συστήματος (Entertainment, Creativity and Productivity κ.ο.κ.). Η ημερομηνία του release είναι προς το παρόν άγνωστη, και το site αρκείται σε ένα αόριστο "coming soon".

Link to comment
Share on other sites

Ελπίζω να επιστρέψουν στα παλιά καλά 02, 04 & 05 και να αφήσουν μια για πάντα στο παρελθόν το Vantage... Γιατί αν είναι να περιμένεις πάλι μισή ώρα για να βγει το score και μέσα σε όλα να βλέπεις όλο το ζωικό βασίλειο μπροστά στα μάτια σου, καλιά να μην κυκλοφορήσει.

Link to comment
Share on other sites

Indeedy, τα μακρόσυρτα benches είναι ο βασικότερος λόγος διαζυγίου μεταξύ των overclockers έδειξε μια έρευν... ΩΩΩππ αυτή είναι η επόμενη είδηση :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now