Pastelidis.n.s.

Samsung Galaxy S Plus: Ένα σκαλοπάτι πριν το Galaxy S II

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung Galaxy S Plus: Ένα σκαλοπάτι πριν το Galaxy S II]http://reviews.hwbox.gr/news/samsung.jpg[/NEWS_IMG]Όπως όλοι γνωρίζετε πριν ένα χρόνο περίπου η Samsung αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Για του λόγου του αληθές κατασκέυασε και κυκλοφόρησε ένα smartphone το οποίο όχι απλα άρεσε στον κόσμο, αλλά έκανε ταυτόχρονα τεράστια επιτυχία παγκοσμιώς, το όνομα αυτού Galaxy S (GT I9000). Η Samsung με αυτό το smartphone πρόσφερε σε κάθε επίδοξο κάτοχο απίστευτη ποιότητα οθόνης, ευκρίνεια, ταχύτητα, τέλεια αίσθηση και πολλά άλλα.

Πριν ένα μήνα περίπου στην μεγαλύτερη έκθεση κινητών τηλεφώνων ανακοινώθηκε ο απόγονος του Galaxy S, το Galaxy S II. Δεν σταματά όμως εκεί καθώς σύμφωνα με τα τελευταία νέα η Samsung ανακοίνωσε το νέο Galaxy S Plus (GT I9001) το οποίο μας έρχεται με επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,4GHz και λειτουργικό Android 2.3. To νέο smartphone θα είναι καλυμμένο από μέταλλο σε όλη την πίσω επιφάνεια, θα είναι εξοπλισμένο με 4'' Super AMOLED touchscreen οθόνη, 8GB ενσωματωμένη μνήμη και μπαταρία των 1.650 mAh.

Τέλος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο στα τέλη του Απρίλη με την τιμή του να κυμαίνεται στα $846 unlocked (ενδεικτική τιμή Ρωσσίας).

[img_ALT=Samsung Galaxy S Plus: Ένα σκαλοπάτι πριν το Galaxy S II]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7474d9485b32441b.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now