George_o/c

ASUS M5A99X Evo: Socket AM3+, 990X chipset και τα μυαλά στα κάγκελα!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS M5A99X Evo: Socket AM3+, 990X chipset και τα μυαλά στα κάγκελα!]http://reviews.hwbox.gr/news/asus.jpg[/NEWS_IMG]Η επερχόμενη ASUS M5A99X Evo αιχμαλωτίστηκε σήμερα για πρώτη φορά από τον φωτογραφικό φακό και το xfastest.com. Ερχόμενη με Socket AM3+ (υποστήριξη των πολυαναμενόμενων Bulldozer), 990X Northbridge και SB950 Southbridge, προσφέρει υποστήριξη NVIDIA SLI και AMD CrossFireX συστοιχιών, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά των μεταγενέστερων AMD chipsets. Η Ταϊβανέζικη εταιρεία πρόσθεσε αρκετές νέες τεχνολογίες στην M5A99X Evo όπως ψηφιακό ηλεκτρικό κύκλωμα 6+2 φάσεων, μηχανή energy-saving EPU και TPU overclocking δυνατότητες. Οι οπαδοί του UEFI γραφικού περιβάλλοντος θα ευχαριστηθούν αρκετά μαθαίνοντας ότι υπάρχει και στην συγκεκριμένη μητρική, αντικαθιστώντας πλέον το πεπαλαιωμένο BIOS.

Προς το παρόν είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε περαιτέρω στοιχεία, ελπίζουμε όμως να έχουμε επιπλέον πληροφορίες στα χέρια μας οσονούπω.

[img_ALT=ASUS M5A99X Evo: Socket AM3+, 990X chipset και τα μυαλά στα κάγκελα!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614dc18178433ad.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Η ψύκτρα της είναι όλα τα λεφτά! Πολύ χαίρομαι που δεν τις κάναν μαύρες/κόκκινες και αυτές, άρχισε να γίνεται βαρετός ο συνδυασμός... Αλλά εντάξει το έχουμε ξαναπεί, τόσο οι M όσο και οι P μητρικές της ASUS ανέκαθεν είχαν το μπλε μέσα. Α και κάτι ακόμα, τα μαύρα DRAM slots είναι πολύ sexουλιάρικα :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now