George_o/c

Kingston HyperX SATA 3 SSD @ Computex 2011: SandFocre SF-2281 & 525/480 MB/s

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Kingston HyperX SATA 3 SSD @ Computex 2011: SandFocre SF-2281 & 525/480 MB/s]http://reviews.hwbox.gr/news/kingston.jpg[/NEWS_IMG]COMPUTEX Taipei -- (2 Ιουνίου, 2011) - Η Kingston Technology Europe Ltd., θυγατρική της Kingston Technology Corporation, της Νο.1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με τη Sandforce® Inc., ηγέτη στην κατασκευή επεξεργαστών για δίσκους SSD υψηλής απόδοσης, με σκοπό να κυκλοφορήσει την πρώτη σειρά δίσκων SSD SATA 6GB/s που απευθύνονται σε ενθουσιώδεις χρήστες, gamers και χρήστες με υψηλές απαιτήσεις. Ο HyperX® SSD της Kingston χρησιμοποιεί τον τελευταίο και πιο αξιόπιστο controller της SandForce ενώ διατίθεται σε Kit αναβάθμισης για εύκολη εγκατάσταση και σύνθεση ενός PC με μοτίβο την τεχνολογία HyperΧ.

Οι HyperX SSD χρησιμοποιούν controllers SF-2281 της SandForce με SATA Rev 3.0 (6GΒ/s) και διατίθενται σε χωρητικότητα 120GB και 240GΒ. Είναι εξαιρετικά γρήγοροι, με ταχύτητα εγγραφής στα 525MB/s και ανάγνωσης 480MB/s, IOPS 40.000/60.000 (240GB) ενώ χρησιμοποιούν την τεχνολογία SandForce DuraClass™ που τους δίνει τη μεγαλύτερη αντοχή στην κατηγορία τους.

Οι ενθουσιώδεις χρήστες αναγνωρίζουν εδώ και καιρό το brand Kingston HyperX ως τον ηγέτη στη κατηγορία των μνημών υψηλών επιδόσεων. Ο HyperX SSD συνεχίζει την παράδοση της Kingston στην καινοτομία και την παροχή υψηλών επιδόσεων με το συνδυασμό του τελευταίου controller της SandForce Intel® 25nm compute NAND (P/E 5K), παρέχοντας με αυτό τον τρόπο την αντοχή και την απόδοση που χρειάζονται και οι πιο απαιτητικοί χρήστες.

«Στην Kingston είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία του HyperX SSD. Ο controller της SandForce μας επιτρέπει να παρέχουμε την υψηλή απόδοση που απαιτούν οι gamers και οι ενθουσιώδεις χρήστες», σχολίασε ο Ariel Perez, SSD business manager της Kingston. «Για την ενσωμάτωση ενός ποιοτικού controller και ενός firmware σε συνδυασμό με τις εκτενείς δοκιμές χρειαστήκαμε αρκετό χρόνο, ωστόσο άξιζε η αναμονή. Συνδυάζοντας τον πιο σύγχρονο controller της SandForce με το Intel 25nm compute NAND (P/E 5K), φτιάξαμε ένα δίσκο SSD που πραγματικά εκπληρώνει όλες τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών».

Βασικά Χαρακτηριστικά του Kingston HyperX SSD

Intel 25nm Compute NAND (P/E 5K):

Το 5Κ compute NAND παρέχει αυξημένη αντοχή σε σχέση με το κλασικό 3Κ cycle NAND.

• Τεχνολογία ενάντια στη φθορά

Ανεπτυγμένος αλγόριθμος ο οποίος διασφαλίζει τη σωστή χρήση των τμημάτων της μνήμης flash, παρέχοντας έτσι τη μέγιστη αντοχή και την καλύτερη απόδοση.

• Ρυθμίσεις over provisioning από τον χρήστη:

Ο HyperX SSD επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίζει το over provisioning για ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις και ταχύτητα

• Υποστηρίζει TRIM και S.M.A.R.T.

Με την υποστήριξη των πρωτοκόλλων TRIM και S.M.A.R.T., ο HyperX SSD διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι gamers, οι ενθουσιώδεις χρήστες και οι heavy users για εκμεταλλευτούν στο έπακρο την αντοχή και την απόδοση του συστήματός τους.

DuraClass™ Technology:

Η DuraClass Technology είναι μια σειρά χαρακτηριστικών διαχείρισης NAND Flash τα οποία δουλεύουν σε συνδυασμό παρέχοντας την αξιοπιστία, επιδόσεις και εξοικονόμηση ενέργειας, διαφοροποιώντας τους επεξεργαστές SSD της SandForce από κάθε άλλο controller.

• To HyperX Upgrade Kit περιλαμβάνει:

o Acronis® True Image™ HD migration software

o HyperX 2.5" Desktop Mounting Plate

o HyperX USB External Drive Bay

o HyperX κατσαβίδι με πολλαπλές κεφαλές

o HyperX SATA Data Cable

[img_ALT=Kingston HyperX SATA 3 SSD @ Computex 2011: SandFocre SF-2281 & 525/480 MB/s]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614de78a894c72e.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Kingston HyperX SATA 3 SSD @ Computex 2011: SandFocre SF-2281 & 525/480 MB/s]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614de78a89659cd.jpg[/img_ALT]

Kingston Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now