John-X

Οι Chipset drivers δίνουν τίποτα????

Recommended Posts

Σημερα παιδια εκανα φορματ για να κανω κατι δοκιμες σε Raid0 64k stripe size και 128k.

1)Οι intel chipset drivers που χρησιμευουν?δινουν τιποτα σε επιδοσεις?εγω ποτε δεν τους εβαζα και το συστημα δουλευε ταπα.

2)Αν βαλεις τους drivers για το raid στην αρχη οταν βαζεις τα windows οπως καναμε παλια με τα floppy,υπαρχει λογος να βαλεις και το matrix storage manager στα windows μετα?

3)Οι inf drivers τι ειναι?Δινουν?

Απλα ειμαι κατα στο να βαζω drivers στο συστημα μου οι οποιοι δεν δινουν τιποτα στην ουσια,γιαυτο ριξτε λιγο φως παιδες.

Link to comment
Share on other sites

Τα αρχεία *.inf έχουν μέσα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους drivers. Για το Matrix Storage Manager δεν ξέρω. Για τους chipset drivers γενικότερα ούτε εγώ τους έχω χρησιμοποιήσει στο 24/7 σύστημά μου και δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Thanks George:righton:

Οποτε θα κανω οτι εκανα παντα.Δεν βαζω τιποτα δηλαδη:D

Οσον αφορα τις μετρησεις που εκανα ετσι απλα πληροφοριακα ειδα οτι στα hdd

tests read write κλπ στα 64kb stripe size παει πολυ καλητερα αλλα οχι στα games και vantage,γιαυτα ειναι τζαμι τα 128kb.Σε μερικα games οπως gothiq 3 εξαφανιστηκαν σχεδον εντελος τα κοληματα στα loading areas με τα 128kb

Link to comment
Share on other sites

Πολύ παλιά, το 2001-2002 ξέρω 'γω, θυμάμαι ότι με τους chipset drivers διορθώνονταν βασικά πράγματα όπως το να βάζεις ένα CD και να στο κάνει autorun ;) Ήταν οι drivers που δρομολογούσαν ας το πούμε τις δουλειές του Northbridge και του Southbridge.

Τώρα πια όμως, που οι περισσότεροι έχουμε Windows 7, τα 7 με τα updates τους έχουν περάσει ήδη ότι χρειάζεται :)

Αυτό που είπες πάλι ότι επιβαρύνεται το σύστημά σου, δεν ισχύει ρε συ Τζον. Έχεις 980X και SSDs και της παναγιάς τα μάτια και φοβάσαι μην σου ρίξουν το performance οι drivers; :P

Link to comment
Share on other sites

νομιζω οτι καποια στιγμη σου βγαζει ετσι κι αλλιως καποια driver updates στο update των windows οποτε αν οντως χρειαζονται θα τους κατεβασει.εγω παντως βαζω τους drivers της intel.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now