GeorgeMan

Thermaltake @ Computex 2011: Εντυπωσιάζει και πάλι με το νέο 1475W τροφοδοτικό της!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Thermaltake @ Computex 2011: Εντυπωσιάζει και πάλι με το νέο 1475W τροφοδοτικό της!]http://reviews.hwbox.gr/news/thermaltake.jpg[/NEWS_IMG]Παρόλο που ήδη έχουμε αναφερθεί στα Toughpower XT της Thermaltake, η γνωστή εταιρεία παρουσίασε σήμερα πιο αναλυτικά το θηρίο της σειράς με τα 1475W. Όπως ορίζει το όνομά του, πρόκειται για ένα τροφοδοτικό-τέρας, καθώς τα 1475W δεν αποτελούν τη μέγιστη ισχύ που μπορεί να δώσει, αλλά εγγυημένη αδιάλειπτη παροχή ενέργειας και μάλιστα στους 50°C! Επιπροσθέτως, το τερατάκι της Thermaltake ενσωματώνει μόλις μια πολύ μεγάλη γραμμή +12v, ενώ η σχεδίαση του είναι εν μέρη modular, με μόνα μόνιμα καλώδια το 24πινο ATX (το οποίο είναι μάλιστα στραμμένο 90°), καθώς και τους δύο EPS 8pin connectors. Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός πως μαζί με το τερατάκι τους, οι τυχεροί αγοραστές θα λαμβάνουν και την 7-ετή εγγύηση που το συνοδεύει!

[img_ALT=Thermaltake @ Computex 2011: Εντυπωσιάζει και πάλι με το νέο 1475W τροφοδοτικό της!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784deac60e7dc49.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Mama mia! Αν και για να λέμε την αλήθεια, τέτοια τροφοδοτικά θα αγοράζονται μόνο από όσους έχουν τα χρήματα και τρεις και τέσσερις κάρτες γραφικών :D

Link to comment
Share on other sites

"24πινο ATX στραμμένο 90° " καιρος ήταν (δεν ξερω ποιος το πρωτοεβγαλε,αλλα τοσο δυσκολο ειναι να το υιοθετησουν ολοι οι κατασκευαστες? )

Link to comment
Share on other sites

Κι εμενα απο αυτο το νεο, αυτο μου εκανε εντυπωση. Μακαρι να το υιοθετησουν, καθως δεν προκειται να αγορασεις τροφοδοτικων των 300 ευρω, χωρις να εχεις κουτι με στοιχειωδες cable management! ;)

Link to comment
Share on other sites

...νόμιζα ότι απλά κουμπώνουν πάνω στο ATX 24 του τροφοδοτικού. Όχι; Και αν όχι, υπάρχει κάτι τέτοιο;

edit: Τα ξαναείδα με προσοχή, μάλλον είναι για κόλληση σε pcb. Anyhow, αυτό που φαντάστηκα υπάρχει; Αν όχι και δεν το έχει σκεφτεί κανείς, this post will self destruct και θα το κάνω bussinα. Το πρώτο μικρό μου βήμα προς την κατάκτηση του κόσμου, μοοουχαχααα :D

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now