caution

Intel Celeron 857 ULV: Ο μικρός με το απίθανο TDP!

Recommended Posts

[news_img=Intel Celeron 857 ULV: Ο μικρός με το απίθανο TDP!]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/news_img]Ο Ultra Low Voltage Intel Celeron 857, καταφέρνει να "χωρέσει" δύο πραγματικούς πυρήνες (χωρίς Hyper Threading) χρονισμένους στα 1.2GHz, 2MB L3 cache, build-in μονάδα γραφικών και dual channel DDR3 ελεγκτή μνήμης σε ένα rated ΤDP μόλις 17Watts! Είναι προφανές, πως το chip των $134 θα κάνει αίσθηση, στην mobile PC αγορά και ήρθε για να καθίσει στην θέση του ελαφρώς παλαιότερου Celeron 847 ULV, θέτοντάς το, προοδευτικά εκτός των επιλογών των κατασκευαστών. Αυτονόητο θεωρείτε δε, ότι ο μικρός Celeron, κατασκευάζεται με λιθογραφία 32nm, όπως άλλωστε και όλα τα σύγχρονα chips, της εταιρίας από την Santa Clara.

[img_alt=Intel Celeron 857 ULV: Ο μικρός με το απίθανο TDP!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524e12378ee73a1.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Σαν απόγονο του SU4100 (των 10W, μόνο cpu) τον βλέπω... μιας και δεν θυμάμαι άλλον ULV celeron να είναι διπύρηνος. Αλλά είμαι περίεργος αν θα τον φτάνει σε επιδόσεις. 2x1.3 o SU4100, 2MB cache... πολύ κοντά τα νούμερα.

(έχω έναν SU7300 σε ένα 13", και θεωρώ ότι πάει πολύ καλά για την συχνότητα του).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now