ss13

4870X2 Πρόβλημα

Recommended Posts

Ξαφνικά ανοίγωντας το pc μου σήμερα, έβγαλε σφάλμα στην κάρτα γραφικών και παράλληλα στη Διαχείριση Συσκευών δεν μου αναγνώριζε τη μία κάρτα. Κάνω format ,εγκαθιστώ τους driver 11.8 , 11.9 και 11.10 (πάντα με Atiman Uninstaller) και το πρόβλημα συνεχίζει. Δεν μου αναγνωρίζει το δεύτερο πυρήνα στη Διαχείριση και στο Gpu-Z γράφει Crossfire Disabled (ενώ το Α.Ι. δεν είναι disabled)..Τι έχει γίνει ??

P.S. Επισυνάπτω screenshots,Διαχείριση Συσκευών-1ος Πυρήνας-2ος ... :help:

Diaxeirisi Siskeuwn.jpg

gpuz.gif

gpuz 2.gif

Diaxeirisi Siskeuwn.jpg

gpuz.gif

gpuz 2.gif

Diaxeirisi Siskeuwn.jpg

gpuz.gif

gpuz 2.gif

57fd07d6412b7_DiaxeirisiSiskeuwn.jpg.918

gpuz.gif.3cb2221370983c5f7e74fe74ef6fa6a

57fd07d64f82c_gpuz2.gif.c8851b92092cee71

Link to comment
Share on other sites

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να έχει εσωτερικό πρόβλημα η κάρτα σου οπότε και το format που έκανες δεν χρειαζόταν... πριν σου βγάλει το fail που λες, πείραξες τίποτα μέσα στο bios? Δεν σε ρωτάω για ιούς , άλλο software κτλ μια και λες οτι έκανες format... Αν δεν άλλαξες κάτι στο bios τότε η μια κάρτα απο τις 2 που αποτελείται η 4870χ2 σου, σε "άφησε"... εκτός αν χάνω κάτι οπότε ας πει και κανας άλλος καμιά ιδέα...

Link to comment
Share on other sites

@varachio

Overclocking έχω κάνει στην cpu αλλά είμαι έτσι σχεδόν 2 χρόνια τώρα,στην gpu δεν είχα πειράξει τπτ μέσω bios, ούτε μέσα απο τα windows.. Μέχρι προχθες το βράδυ που τον έκλεισα έπαιζε μια χαρά...

@ caution

Στην μητρική είναι περασμένο το τελευταίο bios,δεν έχει βγει άλλο.. Θα αλλάξω τα καλώδια,μήπως φταίνε.Άνετος και πολύ θα έλεγα, 1000άρι έχω.

Link to comment
Share on other sites

Βγάλε κάρτα, άλλαξε καλώδια, φύσα κανένα slot ή δοκίμασε και στο επόμενο μπας και... επίσης κανένα περίεργο shut down που να κατάφερε corruption στο firmware τις κάρτας ίσως; Δηλαδή ένα reflash δεν θα έβλαπτε - αλλά δεν την δοκιμάζεις σε ένα άλλο pc πρώτα, πριν αρχίσουμε τα "επικίνδυνα"; :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now