DBC

Logitech G9X & G105: Mouse & keyboard for gamers

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Logitech G9X & G105: Mouse & keyboard for gamers]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354d8d0e235eca4.jpg[/NEWS_IMG]Οι φανατικοί οπαδοί του Call of Duty: Modern Warfare 3 έχουν λόγο να χαίρονται καθώς η Logitech επέκτεινε πρόσφατα την επιτυχημένη σειρά περιφερειακών για ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω της παρουσίασης των G9X ποντικιών και G105 πληκτρολογίων που φυσικά φέρνουν το λογότυπο του παιχνιδιού. Αρχικά το G9X διαθέτει αισθητήρα laser, έναν dual-mode τροχό κύλισης, ειδικά ποδαράκια αλλά και ενσωματωμένη μνήμη για την αποθήκευση έως και συνολικά πέντε προφίλ παρέχοντας μάλιστα και συνδεσιμότητα USB. Όσον αφορά τώρα το Gaming πληκτρολόγιο, αυτό έρχεται με οπίσθιο LED φωτισμό, έξι G-keys αλλά και θύρα USB. Και τα δύο είναι διαθέσιμα για αγορά στην τιμή των $79.99 ενώ συγχρόνως καλύπτεται και από εγγύηση τριών χρόνων το πρώτο, ενώ το δεύτερο ενός χρόνου.

[img_ALT=Logitech G9X & G105: Mouse & keyboard for gamers]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294e9ec65507fe2.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Logitech G9X & G105: Mouse & keyboard for gamers]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294e9ec65513782.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Για τους απόλυτους καμένους με τα MW3.Απορώ ποιοι θα πάνε να τα αγοράσουν αφού η μόνη διαφορά των περιφερειακών αυτών,είναι τα αυτοκόλλητα MW3 και λίγο ο σχεδιασμός. :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now