George_o/c

Nokia Lumia 900: Διέρρευσε video του flagship Lumia Smartphone!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Nokia Lumia 900: Διέρρευσε video του flagship Lumia Smartphone!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e006d35432d4.png[/NEWS_IMG]Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση των δύο πρώτων Nokia Smartphones με λογισμικό Windows Phone 7 (Lumia 800 & Lumia 710), ένα νέο video που διέρρευσε στο Internet απεικονίζει το Lumia 900, το οποίο αναμένεται να είναι η ναυρχίδα της νέας αυτής σειράς smartphones. Το Lumia 900 δε φαίνεται πάντως να είναι κατασκευασμένο από το ίδιο unibody πολυανθρακικό υλικό όπως είναι φτιαγμένο το Lumia 800. Η οθόνη του φαίνεται όμως να είναι μεγαλύτερη, κατά πάσα πιθανότητα θα κυμαίνεται στις 4 ίντσες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το video είναι αληθινό, καθώς είναι σχεδόν ίδιο με τα video που χρησιμοποίησε η Nokia για να διαφημίσει τα προηγούμενα smartphones της σειράς.

Link to comment
Share on other sites

με αυτο το βιντεο προσπαθουν να πουλησουν ενα στυλατο κινητο με φρεσκο λειτουργικο.. να δω τις γνωστες χαζο-γκο@@ αντι να παρουν αιφον να παρουν λουμια και να καρφωνουν κανα καρφι για να κρεμασουν κανα καδρο και τι στον κοσμο!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now