George_o/c

SSD Price Cuts: Μειώσεις στις τιμές των SSD μες στο 2012!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=SSD Price Cuts: Μειώσεις στις τιμές των SSD μες στο 2012!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7eea4ceb174.jpg[/NEWS_IMG]Κατά τα λεγόμενα μιας νέας αναφοράς που μας έρχεται από την Kingston, οι τιμές των SSD θα πέσουν μες στο Q3 2012 (Ιούλιος-Σεπτέμβρης) χάρη στις χαμηλότερες τιμές NAND flash ICs. Ο Nathan Su, Memory Sales Director στην Kingston, σε επικοινωνία του με το Digitimes δήλωσε ότι η μέση τιμή για 1GB NAND Flash μνήμης θα πέσει σύντομα στο $1. Με το που συμβεί αυτό, θα κορυφωθεί η διείσδυση των SSD στην αγορά, ενώ θα τους δούμε και σε φθηνότερα default OEM συστήματα. Ακόμα ένας λόγος που οι μεγάλες εταιρείες πιέζουν για μειώσεις τιμών στους SSD, είναι οι πλημμύρες στην Ταϊλάνδη. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, οι πλημμύρες έγιναν αιτία για ένα +30% στις τιμές των μηχανικών δίσκων (HDD), με αποτέλεσμα οι SSD να μην μοιάζουν πια και τόσο ακριβοί.

Μαζέψτε λοιπόν χρήματα για περιμένετε τις μειώσεις τιμών ώστε να επενδύσετε σε ένα γρήγορο SSD. Είναι ίσως το μόνο hardware component πλέον που θα προσφέρει πραγματική αύξηση επιδόσεων στην καθημερινότητα!

Kingston - Nathan Su

[img_ALT=SSD Price Cuts: Μειώσεις στις τιμές των SSD μες στο 2012!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ed4615408ba7.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now