Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες, θα ήθελα λίγο τα φώτα σας σε ένα μεγαλο δίλημμα που έχω.Στα κοντά θα πάω αγγλια και είδα οτι οι τιμές ειναι σχετικά χαμηλότερες από Ελλαντισταν και αποφάσισα να αγοράσω τίποτα για το PC.Λοιπόν, αυτή τι στιγμή έχω Gigabyte 870A μητρική με ΑΜ3 chipset και ενα CPU:Amd Phenom 2 (unlocked 4cores) 555 Black Edition με 2x2G Ocz Fatality μνήμες στα 1600 και μια Ati Radeon 5670 της Gigabyte.Λοιπόν μετά απο άπειρο ψάξιμο όντας φαν της AMD η Intel είναι πολύ πιο μπροστά οσον αφορα τους gaming CPU.Οπότε να πάρω νέα Mobo και CPU ή να πάρω κάποιον νέο AMD CPU....????? To pc το θέλω για games κυρίως!

Link to comment
Share on other sites

Στα games το σύστημά σου είναι μια χαρά, εκτός από την κάρτα γραφικών φυσικά. Τι budget μπορείς να διαθέσεις για αναβάθμιση;

Πρωτεύον στόχος είναι μια καινούρια κάρτα γραφικών, δευτερεύων στόχος ένας SSD που απ' ότι κατάλαβα δεν έχεις. Από 'κει και πέρα μια χαρά μπορείς να gameάρεις με ξεκλείδωτο 555 - τον ανεβάσεις στα ~3.8-4GHz και είσαι άρχοντας.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς σε βρήκαμε :T:

Και εγώ συμφωνώ με τον Γιώργο απο πάνω !

Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά στις αγγελίες για VGA/SSD και να βρείς κάτι αξιόλογο(με εγγύηση, βασικό αυτό) και να σου βγεί και καλό και πιο φτηνό απο Αγγλία :T:

Link to comment
Share on other sites

Καλως ορισες :)

Εγω αν και δεν εχω μεγαλη πειρα πανω στους Ιντελ(ακομα ) :D βλεπω οτι στα παιχνιδια οι core I5 -I7 ειναι πολυ καλοι εως αριστοι.(μαλλον μονο αριστοι !!!) :D

η AMD εχει λιγο "κατωτερες" επιδοσεις αλλα για την χρηματικη διαφορα αξιζει να αναβαθμιστεις και οχι να κανεις καινουργιο απο την αρχη...συμφωνω με Gorillakos kai George :)

Eγω εχω τον Ι5 2500(πληροφοριακα)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now