GeorgeMan

AMD Llano: Η μακράς διαρκείας έλλειψη στην αγορά φθάνει το τέλος της!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Llano: Η μακράς διαρκείας έλλειψη στην αγορά φθάνει το τέλος της!]http://reviews.hwbox.gr/news/amd.jpg[/NEWS_IMG]Η μακράς διαρκείας έλλειψη στα αποθέματα Llano φθάνει σιγά σιγά προς το τέλος της! Σύμφωνα με τον αναλυτή Nathan Brockwood, η διάθεση νέων μοντέλων APU από την AMD σημαίνει πως η παραγωγή έχει βελτιωθεί κατά πολύ, φθάνοντας τα επιθυμητά επίπεδα που ήθελε η AMD εδώ και μήνες. Παρόλο που τα περισσότερα από τα νέα μοντέλα δεν προσφέρουν παρά μια στοιχειώδη αύξηση της συχνότητας λειτουργίας τους, είναι ένδειξη ότι η AMD πλέον μπορεί και παράγει τις ποσότητες που εξ' αρχής ήθελε.

Φυσικά, θα χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμη μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην αγορά από πλευράς αποθεμάτων, ενώ παρόλη την σαφή υπεροχή των προτάσεων της Intel σε επεξεργαστική δύναμη, οι APU της AMD πετυχαίνουν πολύ καλές πωλήσεις χάρη στα πολύ δυνατά ενσωματωμένα γραφικά που διαθέτουν. Κοιτώντας και λίγο προς το μέλλον, η επόμενη γενιά APU της AMD (κωδική ονομασία Trinity) αναμένεται να φθάσει στην αγορά περίπου την ίδια περίοδο με τους ανανεωμένους επεξεργαστές Ivy Bridge της Intel.

Link to comment
Share on other sites

Ας μην είχε και τα Llano και θα βλέπατε πόσα θα ήταν τα κέρδη της AMD όλο το 2011... Μακάρι να συνεχίσει επιτυχώς την εξέλιξή τους και να μην τα κάνει μπάχαλο στην επερχόμενη Trinity γενιά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now