George_o/c

Sapphire Radeon HD 6570 & Radeon HD 6670 Review by HWBOX.gr

Recommended Posts

[news_img=Sapphire Radeon HD 6570 & Radeon HD 6670 Review by HWBOX.gr]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ed029f10168d.png[/news_img]Στις μέρες μας, δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, ο οποίος δεν γνωρίζει ή δεν έχει αγοράσει έστω και μια φορά hardware της εταιρείας Sapphire. Απλές και custom υλοποιήσεις, extreme σειρές προϊόντων όπως οι Toxic & Vapor-X, αλλά και low-end σειρές όπως η Ultimate καθιστούν την Sapphire τον launch partner των προϊόντων της AMD με αποτέλεσμα να έχουν εδραιώσει το όνομα της εταιρείας στη συνείδηση του κοινού. Φέτος η Sapphire συμπληρώνει 10 χρόνια εν ζωή - θέλοντας λοιπόν να την τιμήσουμε, φιλοξενούμε στο HWBOX δύο low end λύσεις της που φιλοδοξούν να δώσουν άλλο αέρα στα χαμηλού κόστους PC.

Πριν από ένα μήνα, είχαμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε την ταχύτερη single core κάρτα γραφικών της εταιρείας, την Sapphire HD6970 2GB Dual Fan. Επίσης η εξέλιξη της τεχνολογίας με την κυκλοφορία των Intel Sandy Bridge και ακόμα περισσότερο με τους AMD Llano, είχε σαν αποτέλεσμα να σχηματίζεται η εντύπωση ότι μάλλον προαιρετική είναι η προσθήκη μιας κάρτας γραφικών σε ένα ήδη δυνατό rig. Κάπου στο ενδιάμεσο βρίσκονται οι low-end κάρτες γραφικών. Παρεξηγημένες τις περισσότερες φορές, και όχι άδικα, δύσκολα μπορούν να συναγωνιστούν και να πιάσουν τις επιδόσεις των ακριβότερων και δυνατότερων καρτών. Από την άλλη, η προσιτή τιμή, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και κατ' επέκταση οι χαμηλές θερμοκρασίες καθώς και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, τις καθιστούν ιδανικές για HTPC με μεγάλες αναλύσεις/εφαρμογές γραφείου, ακόμη και για τους χρήστες που επιζητούν μια κάρτα που αποδίδει και συνάμα είναι αθόρυβη.

Τι γίνεται όμως όταν κάποιος χρήστης είναι λιγάκι αυστηρός στις απαιτήσεις του και επιζητεί ακόμα περισσότερα από αυτά που προσφέρει μια low-end κάρτα γραφικών; Μπορεί για παράδειγμα να την εκμεταλλευτεί στα άκρως απαιτητικά σύγχρονα παιχνίδια ή ακόμη περισσότερο σε συνθήκες overclocking; Ερχόμαστε λοιπόν εμείς να απαντήσουμε τα δύο αυτά βασικά ερωτήματα στο παρόν review! Οι κάρτες που θα υποστούν τον εξονυχιστικό έλεγχο που ακολουθεί στις επόμενες σελίδες είναι μια Sapphire Radeon HD 6570 512MB και μία Sapphire Radeon HD6670 1GB Ultimate. Αμφότερες οι υλοποιήσεις, αποτελούν custom εκδοχές των αντίστοιχων καρτών που κυκλοφόρησαν τον Μάιο 2011, γεγονός που αποτελεί καλό οιωνό για την πραγμάτωση του review.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το υπόλοιπο review!

[img_ALT=Sapphire Radeon HD 6570 & Radeon HD 6670 Review by HWBOX.gr]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ef793e349295.png[/img_ALT]

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now