George_o/c

OCZ RevoDrive Hybrid Review by HWBOX.gr

Recommended Posts

[news_img=OCZ RevoDrive Hybrid Review by HWBOX.gr]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e88a24e8ff94.png[/news_img]Ήταν 11 Ιανουαρίου του 2011 όταν η OCZ ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή της από την αγορά των RAM modules. Άλλοι απογοητεύτηκαν, άλλοι νόμιζαν ότι πάει για κλείσιμο και άλλοι χάρηκαν για την συγκεκριμένη απόφαση, εφόσον η αγορά ήταν ακόμα πρώιμη και υπήρχε potential. Η ανακοίνωση ανέφερε πως πλέον η OCZ θα ασχολείται κατά κύριο λόγο με Solid State Drives.

Το Μάρτιο του 2008 παρουσιάστηκε το πρώτο Solid State Drive από την OCZ. Από εκεί και έπειτα η γνωστή εταιρία έχει παρουσιάσει δεκάδες λύσεις για όλα τα βαλάντια με όλα της τα drives να βρίσκονται πάντα μέσα στα top της κατηγορίας τους. Από τον Vertex μέχρι το RevoDrive 3 X2 MAX IOPS και από τον πρώτο Agility μέχρι τον IBIS, όλα τα drives που φέρουν την επωνυμία OCZ, έχουν κάτι το ξεχωριστό να δώσουν στον υποψήφιο αγοραστή.

Αν νομίζετε ότι αποφάσισε εντελώς τυχαία να αφήσει την αγορά των RAM, είστε γελασμένοι. Έχοντας πλέον ξεχωριστό τμήμα Research & Development για τους SSD της, τα βήματα που έχει κάνει μπροστά από τον ανταγωνισμό είναι τεράστια. Και αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει εύκολα ρίχνοντας μια ματιά στις υλοποιήσεις της. Drives όπως ο Ibis, η σειρά RevoDrive και η σειρά Z-Drive είναι κομμάτια hardware άξια θαυμασμού. Όταν η Sandforce παρουσίασε τη νέα γενιά controllers 22xx δεν περίμενε πως μία εταιρία μέσα "στην τρέλα της" θα έβαζε 4 από αυτούς πάνω σε μία PCI-Express θύρα με επιδόσεις που θα αγγίζουν τα 2GB/s transfer rate.

Και εδώ εισέρχεται η νέα υλοποίηση που θα μελετήσουμε στο σημερινό review. Το πάντρεμα 2 τεχνολογιών τόσο διαφορετικών κι όμως ταυτόχρονα, τόσο ίδιων μεταξύ τους. Οι HDD συναντούν τους SSD στο φρέσκο δημιούργημα της OCZ που ακούει στο όνομα Revodrive Hybrid.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το υπόλοιπο review!

[img_alt=OCZ RevoDrive Hybrid Review by HWBOX.gr]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7304efee826d7024.jpg[/img_alt]

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now