oykas2001

modem/router με usb θύρα?

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα.

Υπάρχει κανένα modem/router που να έχει και θύρα usb ώστε να κοτσάρω ένα icy box επάνω και να το βλέπω στο δίκτυο? Ή ακόμα κι επειδή έχω ένα crypto 200 στα 300Mbps αν μπορώ να προσθέσω κάτι για να βάλω το δίσκο επάνω?

Link to comment
Share on other sites

Έχει πολλά. Το πρόβλημα είναι ότι η λειτουργία share που έχουν, μπορεί να προϋποθέτει εγκατάσταση λογισμικού σε κάθε client. Δηλαδή δεν θα το ''βλέπεις'' στο δίκτυο σαν windows share. Αυτο το ψάχνεις.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι οι πολύ χαμηλές ταχύτητες διαμεταγωγής. Οι επεξεργαστές των 400-500mhz που έχουν τα modem router μεχρι 70-80? είναι αρκετά αδύναμοι. Δύσκολα ξεπερνούν τα 6-7mb/sec. Μπορεί να λέω και πολλά. KAI αυτο το ψάχνεις.

Για modem/router το μόνο που μπορώ να σου προτείνω ειναι το Netgear DGN3500.

Αν θες μόνο router το ξανασυζητάμε.

Link to comment
Share on other sites

Για πρότεινε μου και κανένα router αν έχεις την καλοσύνη, γιατι ήδη διαθετω το crypto? υπάρχει δηλαδη κάποιο που να μπορώ να κοτσαρω πάνω του τον icy box και να τον βλέπει το δίκτυο? καμία ταινία θα μπορώ να δω απο την τηλεόραση ή χλωμο?

Link to comment
Share on other sites

Χρήματά?Υ

Πόσοι υπολογιστές στο δίκτυο?

Πως συνδέονται?

Αποστάσεις?

Ενα σταθερο στάνταρ, ενα με δυο λάπτοπ περιστασιακά, iPad μονίμως και το ps3 επίσης κάποιες λίγες φορές. Όλα αυτά ασύρματα. Αποστάσεις μεσα σε ενα διαμέρισμα, όχι κάτι τραγικό?

Όσο για το vigor,ενώ φαίνεται καλή περίπτωση, ξεφεύγει πολύ σε τιμη (158 ?), σε τέτοια περίπτωση θα άλλαζα και το crypto για ενα νέο modem/router με usb

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now