GoriLLakoS

EVGA: "The Untouchables" EPower Board Released!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=EVGA: "The Untouchables" EPower Board]http://reviews.hwbox.gr/news/evga.jpg[/NEWS_IMG]Το πασίγνωστο "Overclocking Gadget", που κυκλοφορεί ανάμεσά μας με την ονομασία "The Untouchables" εδώ και αρκετό σε Beta μορφή και σε ελάχιστους Overclocker σε όλο τον κόσμο, μόλις σήμερα κυκλοφόρησε και επίσημα στην τελική του μορφή! Η εμπορική του ονομασία είναι λιγότερο παιχνιδιάρα αφού έμεινε μόνο το EPower Board, αλλά η χρήση του παραμένει το ίδιο "παιχνιδιάρα" με πρίν!

Τι κάνει αυτή η πλακέτα με λίγα λόγια? παρακάμπτει το κύκλωμα τροφοδοσίας των καρτών γραφικών και μπορείτε μέσω αυτής να δώσετε όσο τάση θέλετε !

Η τιμή της χωρίς μεταφορικά έιναι στα $99.99, ενώ εγγύηση έχει μόνο DOA !

Μπορείτε να δείτε εδώ κάποια εντυπωσιακα αποτελέσματα με το Untouchables από τον Ιούνιο που μας πέρασε και κάποια πιο φρέσκα απο τον δικό μας Stelaras που σάρωσε όλο το hwbot με την χρήση του σε μία nVidia 9600GT εδώ και με Ati HD 4870 εδώ .

EVGA: "The Untouchables" EPower Board

[img_ALT=EVGA: "The Untouchables" EPower Board Released!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54f1fec10ad426.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=EVGA: "The Untouchables" EPower Board Released!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54f1fec10a4b6f.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Επιτέλους retail. :D

Δουλεύει σε όλες τις κάρτες γραφικών;

Ναι , αλλα σε αρκετες περιπτωσεις πρεπει να κανεις εξτρα μοντες ωστε να κοροιδεψεις το PWM .

Αξίζει και για άλλες Γιώργο, π.χ. reference 580 την κάνει να πηγαίνει το ίδιο καλά με dcuii/lightning....Πολύ καλή τιμή.

Σωστο αυτο .

Μα νομίζω ότι το "κάρτες με αδύναμη τροφοδοσία" συμπεριλαμβάνει όλες τις κάρτες που δεν έχουν σωστή τροφοδοσία για να παίξουν ψηλά με άζωτο ;)

Ακριβως .

Στο κοστος θα πρεπει να προσθεσετε και κανα 80αρι για το EVBOT . Ασε που δεν υπαρχουν και ψαχνω εδω και 3 μηνες να βρω ενα ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now