p_under

Η AMD αρνείται την κατασκευή μικροεπεξεργαστών στα εργοστάσια της IBM

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η AMD αρνείται την κατασκευή μικροεπεξεργαστών στα εργοστάσια της IBM]http://reviews.hwbox.gr/news/amd.jpg[/NEWS_IMG]Την προηγούμενη εβδομάδα ενημερωθήκαμε πως η AMD, εξουσιοδότησε την IBM για την κατασκευή μικροεπεξεργαστών. Σήμερα λοιπόν, βάση ενός άρθρου που έκανε την εμφάνιση του στον ιστότοπο X-bit labs, η AMD αρνείται την παραπάνω πρόταση και διευκρινίζει πως η IBM έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα, και μόνο. Όπως είναι γνωστό η Globalfoundries είναι συνεργάτης της AMD και κατασκευάζει εκ μέρους της chips, σύμφωνα με τα τελευταία δρώμενα η AMD δήλωσε πως η IBM παρέχει μόνο συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την Globalfoundries και δεν έχει μερίδιο κατασκευής.

Παρόλα αυτά κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης ο Rory Read, χρηματοοικονομικός αναλυτής της AMD, δήλωσε πως η IBM βοηθάει την εταιρία σε ένα θέμα που προέκυψε με την τροφοδοσία των νέων της chip. Συγκεκριμένα, λέγετε ότι η AMD αντιμετωπίζει προβλήματα από το 2011 με την τροφοδοσία των 32nm chips - Bulldozer, Llano και λοιπά, και αναγκάστηκε να αλλάζει το συμβόλαιο με την Globalfoundries. Τέλος, ελπίζουμε πως η κίνηση της εταιρίας θα βγει σε καλό και διότι είδη εργάζεται στην επίλυση του θέματος.

[img_ALT=Η AMD αρνείται την κατασκευή μικροεπεξεργαστών στα εργοστάσια της IBM]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204f3439fbd8857.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

The firm had to change its supply agreement with Globalfoundries and worked hard to boost production yields of its APUs and CPUs. The major issues are believed to be solved by now.

"are believed to be solved" ???

Δηλαδή τι το συζητάμε ακόμα; :P Αφού μάλλον τα έλυσαν πάλι τα προβλήματά τους :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now