IntelUser2525

HR-02 MACHO Fanless Core i3 2100

Recommended Posts

Θα αγοράσω μια MACHO για ένα SB Core i3 2100 build και σκοπεύω να την τρέξω fanless, το Case ψύχεται κανονικά με 4 120m fans, θα ήθελα απόψεις στο θέμα Γομαροψύκτρας όπως η MACHO και μοντέρνοι 32/22/14nm 65W επεξεργαστές της Intel σε Fanless mode, είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα τρέχω Fanless με αυτό το γαϊδούρι έναν Overclocked Quadcore της Intel αλλά με απασχολεί το τώρα. Επίσης έχω και μια Mugen 2 για έναν Celeron G530 τον οποίο πιστεύω θα τον καλύψει εύκολα με ένα ελαφρύ underclock, θα ήθελα να μάθω τις εμπειρίες και τις απόψεις σας στο θέμα, thanks! :)

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τον Core i3 2100 και την HR02. Ειδικά από την στιγμή που έχεις επαρκές air flow, worry not :D Τώρα για την Mugen 2 και τον 530 να λες, εκεί είναι που δεν πρέπει να ανησυχείς πραγματικά καθόλου. Την είχα κι εγώ την Mugen, πολύ δυνατή ψύκτρα! Συνήθως αν έκανα καμιά δοκιμή σε P4 απλά την ακούμπαγα πάνω και της έβαζα κάνα βιβλίο για πίεση, δεν καταλάβαινε τίποτα!

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ εκτιμώ ότι τους 65w, μπορείς να τους έχεις fanless αρκεί να έχεις "γειτονικό" airflow. Επίσης, αξίζει να κάνεις και ένα "finetune" στο vcore, αν η μητρική δίνει αβέρτο.

ΑΛΛΑ,

αν ήδη έχεις 4 120άρια στο case, γιατί να μην βάλεις τον έναν από αυτούς πάνω στη MACHO; Ή έναν αστεία αργό (800rpm) έστω; Αν έψαχνες το τελείως fanless case, τότε θα καταλάβαινα το σκεπτικό σου, τώρα όχι :o

Link to comment
Share on other sites

Thanks guys, μιας και οι δίσκοι μετακομίζουν σε dedicated box θα δοκιμάσω να μειώσω τα fans στο workstation απο 4 σε 2 δοκιμάζοντας ταυτόχρονα εάν μπορέσω να τρέξω fanless τον 2100 η στην χειρότερη με έναν ανεμιστήρα επάνω σε πολύ χαμηλά rpm.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now