Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS ROG Xonar Phoebus: Gaming sound card set από την ASUS]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354de38dbc8ab8a.jpg[/NEWS_IMG]Η ASUS παρουσιάζει τo ROG Xonar Phobus, ένα gaming υποσύστημα ήχου που θα καλύψει τις ανάγκες κάθε σύγχρονου gamer. Το ROG Xonar Phoebus, αποτελείται από μια κάρτα ήχου, στην οποία δεσπόζουν το επιβλητικό logo της εταιρίας καθώς και το γνωστό "REPUBLIC OF GAMERS", και το αποκλειστικό control box, που σας επιτρέπει να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις on the fly. Το control box, ακολουθεί τον μαύρο - κόκκινο χρωματικό συνδυασμό της ROG σειράς και συνδέεται με την κάρτα στο πίσω μέρος του I/O. Είναι υπεύθυνο για τις τις απαραίτητες ρυθμίσεις ήχου και επίσης εκτελεί χρέη μικροφώνου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέρει και headphone connectors.

Το ASUS ROG Xonar Phoebus, παρέχει κρυσταλλικό ήχο, και δύναται να μειώσει ως και 50% τις εξωτερικούς θορύβους - παρεμβολές. Φέρει μια νέα τεχνολογία, ονόματι ROG Command technology, η οποία διαθέτει εξελιγμένους αλγόριθμους εντοπισμού ήχου και με την βοήθεια των δύο μικροφώνων που βρίσκονται στο control box, είναι ικανή να βελτιώσει ως και 50% την καθαρότητα του ήχου.

Στην συνέχεια, πρέπει να αναφέρουμε τα εξαιρετικής ποιότητας υποσυστήματα καθώς και τον επιθετικό σχεδιασμό που σε συνδυασμό με την αποκλειστική τεχνολογία της ASUS, Hyper Grounding, η οποία μειώνει τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, δημιουργείται ένα εξαιρετικό προϊόν. Στο εσωτερικό του ROG Xonar Phoebus, βρίσκουμε τον PCM1796 digital-to-analog converter ο οποίος αποδίδει 118 db SNR υψηλής ποιότητας ήχο, και ακόμα τον TPA6120A2 ενισχυτή ακουστικών που περιέχει μια 600 ohm αντίσταση.

Τέλος, πρέπει να επισημάνουμε τις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνει το ASUS ROG Xonar Phoebus - Dolby Home Theater V4, η οποία βοηθά στην ενίσχυση του ήχου και προσφέρει ηχητικές απολαύσεις σε surround περιβάλλον, καθώς και την αποκλειστική ASUS GX 3.0 game audio engine, που προσφέρει EAX συμβατότητα και σαφέστερα καλύτερη συνολική ηχητική απόδοση σε κάθε gaming τίτλο.

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε την τιμή, ούτε την ημερομηνία διάθεσης του νέου ASUS ROG Xonar Phoebus.

[img_ALT=ASUS ROG Xonar Phoebus: Gaming sound card set από την ASUS]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204f8f376a58dae.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

εχει το εξαπινο γιατι παιρνει μονο απο εκει ρευμα και οχι απο το pci για να μην εχει παρεμβολες και @@.

ειτε ειχε εξαπινο ειτε μολεξ ειτε φλοπι ειτε 24πιν ειτε επαιρνε απο το pci, το ιδιο θα ητανε :P

απλα τωρα σου λεει οτι ειναι "απομονωμενη".

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now