p_under

GIGABYTE AIVIA Osmium: Gaming keyboard από την GIGABYTE

Recommended Posts

[NEWS_IMG=GIGABYTE AIVIA Osmium: Gaming keyboard από την GIGABYTE]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354e0b418f73872.jpg[/NEWS_IMG]H GIGABYTE, παρουσιάζει μια νέα προσθήκη στην AIVIA series, ονόματι Osmium. To Osmium είναι ένα ποιοτικό gaming πληκτρολόγιο, το οποίο έρχεται με USB 3.0 support. Πιθανώς, το Osmium δεν χρειάζεται το bandwidth που παρέχει μια USB 3.0 θύρα, αλλά την ισχύ της καθώς πλαισιώνεται από μπλε LED φωτισμό, τον οποίο μπορείτε φυσικά να ρυθμίσετε.

Το Osmium, είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, το οποίο διαθέτει συμβατική QWERTY διάταξη κατάλληλη για gaming. Επίσης, σας δίνει την δυνατότητα για πολλαπλές ταυτόχρονες πληκτρολογήσεις και φέρει μνήμη για την απομνημόνευση των macro profiles σας. Τέλος, διαθέτει ένα μεγάλο palm-rest προσφέροντας ξεκούραση και άνεση έπειτα από πολύωρη χρήση. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά σύντομα θα μάθουμε λεπτομέρειες για την τιμή και ημερομηνία διάθεσης του GIGABYTE AIVA Osmium.

[img_ALT=GIGABYTE AIVIA Osmium: Gaming keyboard από την GIGABYTE]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204f92fcd3e9666.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=GIGABYTE AIVIA Osmium: Gaming keyboard από την GIGABYTE]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204f92fcd40a02c.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Το ύψος των πλήκτρων θυμίζει τα πρώτα IBM πληκτρολόγια.....

Οι μεγάλες διαδρομές συνήθως δεν ταιριάζουν σε gaming keyboard. :(

Φαντάζομαι θα έρθει με ελληνικά πλήκτρα γιατί έχουμε δει πολλά

κουλά από αντίστοιχα προιόντα...

Link to comment
Share on other sites

Καλο φαινεται!! οθονακια και κουμπακια-παρακουμπακια γιατι λειπουν απο τα μηχανικα πληκτρολόγια? Δεν θελουν να τα δωσουν ολα απο την αρχη και τα αμολανε σιγα σιγα?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now