Recommended Posts

[NEWS_IMG=S.T.A.L.K.E.R. 2: Stalker 2 canceled, Survarium born]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614edfa9524fc54.png[/NEWS_IMG]Άσχημα νέα έρχονται από τον κόσμο του gaming καθώς το αναμενόμενο sequel, S.T.A.L.K.E.R. 2 ματαιώθηκε. Σε ένα σύντομο άρθρο στο facebook, η GSC Game World - developing team του S.T.A.L.K.E.R. 2, εξήγησε τους λόγους που τους ώθησαν σε αυτή την απόφαση.

Αρχικά επισήμαναν, ότι ο κύριος λόγος διακοπής της ανάπτυξης τους τίτλου ήταν η έλλειψη πόρων, και επίσης ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμοι επενδυτές. Ακόμα, τόνισαν ότι εργάζονταν δίχως αποδοχές από τον Δεκέμβριο του 2011, και έτσι μετά από κοινή απόφαση αποφάσισαν να κλείσουν το GSC Game World studio, που είχε έδρα Ουκρανία. Παρόλα αυτά, ένας νέος επενδυτής - Vostok Ventures Ltd., ενδιαφέρθηκε να χρηματοδοτήσει την πρώην GSC Game World developing team, και έτσι με την ονομασία Vostok Games, οι developers του S.T.A.L.K.E.R. 2 θα παρουσιάσουν ένα δωρεάν online multiplayer FPS ονόματι Survarium.

To νέο Survarium είναι ένα future First Person Shooter το οποίο βασίζεται σε μια μαζική οικολογική καταστροφή. Η επιτυχημένη συνταγή του πυρηνικού όλεθρου θα κάνει την εμφάνιση της στο τέλος του 2013, και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο δείγμα από τον νέο τίτλο.

[img_ALT=S.T.A.L.K.E.R. 2: Stalker 2 canceled, Survarium born]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204fa02ce398d4f.jpg[/img_ALT]

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]

Link to comment
Share on other sites

όταν έγραφα την είδηση, για ένα περίεργο λόγο ήξερα ότι θα δυσαρεστηθείς!

Εγω ημουν σιγουρος οτι κατι τετοιο θα γινοταν.Ολο τα μασαγαν μια το ενα ετσι μια αλλιως.

Θα μεινω με τα υπαρχοντα σταλκερ λοιπον:L..

δεν τα χορτενω με τιποτα ειδικα τωρα με τις 680 που τα παιζει αερα πατερα.

Παντος εβγαζαν χρημα και ακομα πουλανε βασικα,ακομα και το σταλκερ 1 φευγει.Τι να πω....κριμα... μας προδοσαν:victory:...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now