yannis

Amazon Kindle e-reader & tablet: Έρχονται νέες εκδόσεις

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Amazon Kindle e-reader & tablet: Έρχονται νέες εκδόσεις]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it.jpg[/NEWS_IMG]Σύμφωνα με πληροφορίες, το ερχόμενο Φθινόπωρο, ίσως δούμε να κυκλοφορεί στα καταστήματα μια νέα έκδοση του δημοφιλούς Kindle Fire tablet της Amazon, αρκετά πιο ευμεγέθης σε σχέση με τον προκάτοχό του. Από την μεριά του το πρακτορείο ειδήσεων Reuters αναφέρει ότι η νέα έκδοση θα διαθέτει οθόνη 8.9 ιντσών εν συγκρίσει με την 7 ιντσών που συναντούμε στην έκδοση που υπάρχει ήδη στην αγορά. Ωστόσο ακόμη παραμένει μικρότερο από το iPad της Apple του οποίου η οθόνη του έχει μέγεθος 10 ίντσες. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής, όπως τί επεξεργαστή ή λειτουργικό σύστημα θα φέρει ακόμη και αν θα κρατήσει το όνομα του προκατόχου του.

Ωστόσο η ίδια αναφορά κάνει λόγο ότι θα δούμε και νέα έκδοση Kindle eReader η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

[img_ALT=Amazon Kindle e-reader & tablet: Έρχονται νέες εκδόσεις]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/23564fb27ef329222.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

To είδα από κοντά στην Γερμανία το kindle, είναι απίστευτα λεπτό! Το πρόβλημά μου όμως δεν είναι το μέγεθος που το αύξησαν στις 8.9", αλλά το ότι σε περιορίζει λόγω του ότι κατά κόρον είναι e-book reader.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now