chris2005dim

Apple vs Samsung: Η δικαστική διαμάχη για το Galaxy Nexus

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Apple vs Samsung: Η δικαστική διαμάχη για το Galaxy Nexus]http://reviews.hwbox.gr/news/samsung.jpg[/NEWS_IMG]Η Apple, συνεχίζοντας την πολυετή διαμάχη της με την Samsung για τα Copyright των ευρεσιτεχνιών της, έστειλε διάφορα emails στους αντιπροσώπους των προϊόντων της Samsung, αιτούμενη την διακοπή πώλησης του Samsung Galaxy Nexus. Από ότι φαίνεται, η Apple θεωρεί πως είναι νόμιμο να "κυνηγάει" όσους μεταπωλητές συνεργάζονται με την Samsung, αποστέλλοντας τους email όπως αυτό παρακάτω. Φαίνεται. λοιπόν, πως η εταιρία θέλει να κλείσει κάθε δυνατή επιλογή της Samsung για την πώληση του Nexus στην Αμερικανική αγορά.

Απαντ: Apple Inc. v. Samsung Electronics Co., Ltd., et al.

United States District Court, Northern District of California, Case No. C-12-00630 (LHK)

Σε συμφωνία με την προαναφερθείσα εντολή, εκπροσωπούμε την Apple Inc. για το παρών email.

Σας επισυνάπτουμε ένα αντίγραφο από την προκαταρκτική απόφαση της 29ης Ιουνίου, η οποία εφαρμόστηκε από το δικαστήριο της βόρειας California, μαζί με ένα αντίγραφο από την πατέντα της Apple U.S. Patent No. 8,086,604 (“604 πατέντα”). Με την δημοσίευση της απαιτούμενης σύμβασης, η ακόλουθη εντολή βρίσκεται σε εφαρμογή.

Για τους λόγους που μόλις αναφέρθηκαν, η δικαστική κίνηση της Apple για προκαταρκτική απόφαση γίνεται ΔΕΚΤΗ. Η Samsung Electronics Co., Ltd., η Samsung Electronics America, Inc., αλλά και η Samsung Telecommunications America, LLC, οι διευθυντές, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, οι δικηγόροι, αλλά και όσοι συνεργάζονται με τους παραπάνω, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να παράγουν, να χρησιμοποιήσουν, να εισάγουν αλλά και να προσπαθήσουν να πουλήσουν εντός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής το Samsung Galaxy Nexus αλλά και κάθε προϊόν που είναι απλώς χρωματική παραλλαγή του κινητού, καθώς παραβαίνει την U.S. πατέντα No. 8,086,604.

Όπως, υποδηλώνεται, τα παραπάνω δεν ισχύουν μόνο για τα καταστήματα της Samsung αλλά και για κάθε συνεργάτη της εταιρίας. Συνεπώς, η εντολή αφορά ακόμη όλους σας μιας και μπορεί να πουλάτε ή να εισάγετε το συγκεκριμένο προϊόν.

Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε με την εντολή, αποφεύγοντας τις προαναφερθείσες ενέργειες που αφορούν το Samsung Galaxy Nexus αλλά και κάθε προϊόν που είναι απλώς χρωματική παραλλαγή αυτού και παραβιάζει την 604 πατέντα.

Κατ ελάχιστον, η Apple θεωρεί πως η συμμόρφωση με την δικαστική εντολή απαιτεί την άμμεση απομάκρυνση από τα ράφια των καταστημάτων αλλά και από τα ηλεκτρονικά καταστήματα του Galaxy Nexus.

Μπορεί, η Samsung να έχει την οικονομική δύναμη να βρίσκεται σε διαμάχες με την Apple, δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τα μικρά καταστήματα...

[img_ALT=Apple vs Samsung: Η δικαστική διαμάχη για το Galaxy Nexus]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/37825001d50067cfe.png[/img_ALT]

Edited by chris2005dim
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now