PinwmpireS

Open Frame Touch Screen 15"-19"

Recommended Posts

Χρειάζομαι λίγη βοήθεια ρε παίδες.. όποιος ξέρει κάτι ας δώσει τα φώτα του..

Χρειάζομαι μια οθόνη αφής από 15 έως 19 ίντσες, έχω δει άπειρες λύσεις στο Internet αλλά σχεδόν καμία που να μου κάνει..

Έχω μια LG 19 ίντσες και σκέφτομαι να πάρω ένα Touch Panel της 3Μ, κάνει γύρω στα 60 ευρώ για τις 19 ίντσες απλά δεν ξέρω πόσο καλή θα είναι η απόκριση της αφής..

Αν έχετε υπόψιν σας κάποια εταιρία που να φτιάχνει οθόνες αφής αν είναι δυνατόν με ηλεκτρικό μηχανισμό αναδίπλωσης.

Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν:

Αρχικά με ενδιαφέρει να είναι Open Frame, απαραίτητο να έχει εξωτερικό τροφοδοτικό, να είναι από 15 έως 19 ίντσες και πολύ σημαντικό.. να κοστίζει ένα φυσιολογικό ποσό.. έχω βρει αυτό που θέλω στην Elo αλλά κάνει 500 euro!

Ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά θα επέλεγα την κουρτίνα 1, δηλαδή το πανελάκι της 3Μ. Εντάξει, η 3Μ δεν είναι και καμιά εταιρεία της πλάκας, μέχρι στιγμής ότι έχει βγάλει σαν προϊόν είναι άκρως ποιοτικό. Δεν πιστεύω ότι θα συναντήσεις κάποιο πρόβλημα. Να μου έλεγες για κανένα no name κινεζιά panel-άκι, το καταλαβαίνω. Αλλά με το όνομα της 3Μ, δεν πιστεύω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Έτυχε εχτές να δω ένα Video με το Kit της 3M και πραγματικά είναι κορυφαίο από όλες απόψεις. Ειδικά το Multi Touch Kit σου επιτρέπει μέσω λογισμικού να κάνεις απίστευτα πράγματα. Πολύ λογικές τιμές, φτιαγμένο από γυαλί, όχι από συνθετικά polycarbonate ή κάτι τέτοιο, Anti Scratch Layer.. ίσως τελικά καταλήξω εκεί. Το μόνο πρόβλημα αν καταλήξω σε τέτοιο Kit είναι ότι θα πρέπει να φτιάξω μόνος μου τον μηχανισμό για το Slide Out, πράγμα σχετικά δύσκολο μιας και το έχω ξαναπροσπαθήσει στο παρελθόν.. ενώ αν έβρισκα κάποια έτοιμη λύση θα με έβγαζε από αυτήν την διαδικασία.. το μειονέκτημα της "έτοιμης" λύσης είναι το κόστος.. Στις 19 ίντσες αφής με 12V ηλεκτρικό μηχανισμό κοστίζουν από 450 ευρώ και πάνω..

Link to comment
Share on other sites

.. ισχύει! Θα το ψάξω λίγο ακόμα να δω μήπως βρω καμιά άλλη λύση. Είναι και πολύ περιορισμένες οι επιλογές, open frame - αφής - με εξωτερικό τροφοδοτικό..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now