bv13

Απορία για RAM

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτο μου thread στο φορουμ και έχω μια ερώτηση. Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στη RAM μου και είμαι ανάμεσα σε αυτές:

G.Skill F3-12800CL9D-8GBXL | Skroutz.gr

Corsair Vengeance 8GB Dual Channel DDR3 Kit (CMZ8GX3M2A1600C9B) | Skroutz.gr

Η mobo μου ειναι η MSI Europe ? Mainboard - X58 Pro. Με λίγο ψάξιμο στο νετ είδα οτι σε κάποιους βλέπει τις μνήμες σαν 1066Mhz kai όχι 1600. Χρειάζεται o/c για να λειτουργήσουν σωστά; Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και φοβάμαι να το δοκιμάσω.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα. Καλως σε βρήκαμε! Αυτα ειναι dual channel κιτακια και η μητρική σου παίζει με triple channel. Ποιες μνήμες εχεις τωρα? 1600 τις ρυθμιζεις απο bios χωρις να πειραξεις τπτ αλλο, οποτε μην αγχωνεσαι :D

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ! :D Το ξέρω και αρχικά έβλεπα για tripple channel αλλά μετά απο αρκετό ψάξιμο είδα ότι και τα dual channel παίζουν απροβλημάτιστα χωρίς σημαντικές διαφορές. Dual είναι κι αυτά που έχω τώρα, τα Apacer gold 4GB 1066 .

Link to comment
Share on other sites

Τρεις τέτοιες;

Transcend 2GB Dimm 1333MHz (Bulk edition) - Μνήμες - plaisio.gr

γλυτώνεις ένα 10ευρω και αν πετύχεις τα καινούργια micron παίζει να πηγαίνουν μέχρι 2000c9 :) Αλλά ακόμα και να μην πηγαίνουν τόσο, τα 1600 θα τα έχουν σίγουρα.

Link to comment
Share on other sites

Φαίνονται καλές. Τις corsair τις έχω βρει από amazon 44 ευρώ άρα είμαστε στα ίδια από άποψη τιμής. Η mobo έχει ταβάνι τα 1600, οπότε με ενδιαφέρει να φτάσουν άνετα μέχρι εκέι και να είναι σταθερό το σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now