Nickzzz

EK Waterblocks: Ετοιμάζεται Water Block πλήρους κάλυψης για την MSI N680GTX Lightning

Recommended Posts

[NEWS_IMG=EK Waterblocks: Ετοιμάζεται Water Block πλήρους κάλυψης για την MSI N680GTX Lightning]http://reviews.hwbox.gr/news/ek_waterblocks.jpg[/NEWS_IMG]Η EK Waterblocks, κατασκευαστής συστημάτων υδρόψυξης υψηλής ποιότητας ανακοίνωσε οτι σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα νέο water block πλήρους κάλυψης για την κάρτα γραφικών MSI N680GTX Lightning. Το αναμενόμενο EK-FC680 GTX Lightning (συντομογραφία 'LTG') θα ψύχει τόσο την GPU και τις μνήμες όσο και τα VRM κάτι που θα επιτρέπει στην κάρτα να είναι σταθερή ακόμα και με υψηλές συχνότητες στο overclocking. Το EK-FC680 GTX Lightning είναι σχεδιασμένο για υψηλές ροές υγρού κάτι που την κάνει κατάλληλη για συστήματα με κάπως αδύναμες αντλίες.

Η βάση του μπλόκ θα είναι φτιαγμένη από ηλεκτρολυτικό χαλκό με επικάλυψη νικελίου, ενώ το πάνω μέρος θα είναι από Acetal υψηλής ποιότητας. Ακόμα θα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης μέχρι τεσσάρων EK-FC680 με την βοήθεια του EK-FC Bridge & Link system. Σύμφωνα με την EK το νέο water block θα είναι διαθέσιμο από το online shop της EK στο τέλος Σεπτεμβρίου.

[img_ALT=EK Waterblocks: Ετοιμάζεται Water Block πλήρους κάλυψης για την MSI N680GTX Lightning]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4651504e155986be1.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now