katsu

Το Steam φιλοξενεί non-gamin software!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Steam φιλοξενεί non-gamin software!]http://reviews.hwbox.gr/news/pc_gaming.jpg[/NEWS_IMG]Καθώς η επέκταση της Valve παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις με το Steam για Linux να φτάνει προς την ολοκλήρωσή του, η εταιρία αποφασίζει να εδραιώσει κι άλλο την κυριαρχία της μετά από ανακοίνωση ότι η γνωστή πλατφόρμα διακίνησης games, θα φιλοξενεί πια και non-gaming software. Η έναρξη του non-gaming software distribution είχε τεθεί στις 5 Σεπτεμβρίου. Η ημερομηνία όμως αυτή πέρασε χωρίς κανένα ίχνος software στον ορίζοντα.

Δίχως καμία προειδοποίηση για την αλλαγή της, τα πρώτα προγράμματα εμφανίστηκαν χθες, 2 Οκτωβρίου στο Steam store, διαθέσιμα προς download. Τα εν λόγω προγράμματα είναι τα εξής: ArtRage Studio Pro, CameraBag 2, GameMaker: Studio, 3D-Coat, 3DMark Vantage, 3DMark 11. Σύμφωνα με την Valve, όλοι οι τίτλοι software, θα μπορούν, όπως και τα games, να εκμεταλλεύονται τα χαρακτηριστικά του Steam όπως: "εύκολη εγκατάσταση, αυτόματες αναβαθμίσεις και τη δυνατότητα να αποθηκεύεις οποιαδήποτε εργασία στον προσωπικό χώρο στο Steam Cloud."

Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται καθώς προσφέρεται έκπτωση 10% σε όλα τα non-gaming software μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, 6μμ GMT.

[img_ALT=Το Steam φιλοξενεί non-gamin software!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/2140506589280072d.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Καλή κίνηση - όταν αυτή η πλατφόρμα φτάσει σε μία "ώριμη" κατάσταση, νομίζω ότι θα έχει αποκτηθεί τόσο know how που θα δούμε και άλλες μεγάλες εταιρίες του χώρου να κάνουν αντίστοιχες κινήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now