p_under

Thermalright HR-22: Νέα Passive αερόψυκτρα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Thermalright HR-22: Νέα Passive αερόψυκτρα]http://reviews.hwbox.gr/news/thermalright.jpg[/NEWS_IMG]Το teasing είναι μια τακτική, όπου ακολουθούν πολλές εταιρίες στην ΙΤ βιομηχανία ιδίως όταν είναι έτοιμες να παρουσιάσουν ένα νέο προϊόν. Η Thermalright ακολουθώντας την προηγούμενη διαδικασία δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία της επερχόμενης Thermalright HR-22 αερόψυκτρας, η οποία αναμένεται να βγει στην αγορά κάποια στιγμή το 2013. Η μεγάλων διαστάσεων κυρία αποτελεί μια passive λύση και είναι ικανή να καταπιεί αρκετό θερμικό φορτίο καθώς διαθέτει 35 fins και οκτώ heatpipes.

Η σχεδίαση της μοιάζει με τις HR-02 και HR-02 Macho και φημολογείται ότι η νέα HR-22 δεν θα τις θέσει σε EOL κατάσταση, απλά θα είναι το νέο flagship της συγκεκριμένης σειράς. Στα χαρακτηριστικά βλέπουμε ότι όπως και οι προηγούμενες HR-02 και HR-02 Macho, έτσι και η HR-22 διαθέτει οπές ανάμεσα στα fins ενισχύοντας τον passive χαρακτήρα της αλλά φέρει μεγαλύτερα και περισσότερα heatpipes. Παρόλα αυτά αν επιθυμείτε περισσότερη ψυκτική ικανότητα η HR-22 είναι διατεθειμένη να υποστηρίξει ανεμιστήρες διαμέτρου 120mm και 140mm αντίστοιχα.

Τέλος, λόγο ελλιπής πληροφόρησης από την Thermalright δεν γνωρίζουμε περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, ούτε την τιμή και ημερομηνία διάθεσης.

[img_ALT=Thermalright HR-22: Νέα Passive αερόψυκτρα]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11205095866fb9304.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now