p_under

ECS NM70-TI: Slim mini-ITX μητρική κάρτα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ECS NM70-TI: Slim mini-ITX μητρική κάρτα]http://reviews.hwbox.gr/news/ecs.jpg[/NEWS_IMG]Η ECS παρουσίασε το NM70-TI motherboard, το οποίο αποτελεί μια slim παραλλαγή του ECS NM70-I που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ τον Οκτώβριο. Το νέο δημιούργημα της ECS φέρει παρόμοια χαρακτηριστικά με το NM70-I με την μόνη διαφορά ότι είναι ένα low-profile motherboard ικανό να χωρέσει σε ιδιαίτερα compact συστήματα και μικρά chassis. Οι ιδιαίτερες διαστάσεις του, το κάνουν ικανό να βρει χρήση και σαν nettop ή συστήματα που προορίζονται να το τοποθετηθούν με το πρότυπο VESA. Όπως θα προσέξετε από την παρακάτω φωτογραφία, όλα τα υποσυστήματα του είναι low-profile, όπως η αλουμινένια ψύκτρα με ενεργητικό σύστημα ψύξης και πυκνό σύμπλεγμα fins, τα half-height connectors και οι δύο SO-DIMM υποδοχές μνήμης.

Στα χαρακτηριστικά βρίσκουμε τον Intel Celeron 807, έναν single-core επεξεργαστή με ταχύτητα πυρήνα τα 1.5GHz, (ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε και παραλλαγές με τον διπύρηνο Intel Celeron 847), το NM70 chipset, δύο SATA 6Gb/s υποδοχές, μια SATA 3Gb/s υποδοχή και μια mSATA αντίστοιχα. Υπάρχει μόνο μια υποδοχή επέκτασης - mPCIe και στον τομέα των συνδέσεων σήματος συναντάμε μια D-Sub και μια HDMI θύρα. Το πακέτο ολοκληρώνουν μερικές USB 2.0 θύρες που γίνονται διαθέσιμες είτε μέσω του rear panel, είτε μέσω headers και το gigabit Ethernet.

Τέλος, η νέα ECS NM70-TI δρομολογείται από UEFI BIOS και είναι Windows 8 Ready. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία άφιξης, ούτε την τιμή εκκίνησης.

[img_ALT=ECS NM70-TI: Slim mini-ITX μητρική κάρτα]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/112050aaba18142b4.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now