Hp2

Megahalems Basic: Νέοι CPU coolers παρουσιάζονται από την Prolimatech!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Megahalems Basic: Νέοι CPU coolers παρουσιάζονται από την Prolimatech!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b1f79668e1a0.jpg[/NEWS_IMG]Η Prolimatech Megahalems μπορεί να έχει καταταχθεί ανάμεσα στις καλύτερες CPU ψύκτρες αέρα, αλλά ξεκινά από μια σχετικά υψηλή τιμή των $70. Η εταιρεία παρουσίασε νέες αποδοτικές παραλλαγές, κάτω από τη σειρά Megahalems Basic. Η Megahalems Basic-81 διατηρεί τις ίδιες διαστάσεις όπως η αρχική, με τον ίδιο αριθμό πτερυγίων, αλλά τα 81 ακριβά πτερύγια αλουμινίου (και στις δύο στοίβες) αντικαθίστανται από πτερύγια ανοξείδωτου χάλυβα. Οι σωλήνες θερμότητας και η βάση συνεχίζουν να είναι κατασκευασμένα από χαλκό, με τη βάση να διαθέτει πλέον φινίρισμα καθρέφτη. Η Basic-81 διατίθεται στην τιμή των $32.

Επόμενη είναι η Basic-45, μια συμπαγής ψύκτρα πτερυγίων αλουμινίου για πύργους που χρησιμοποιεί 45 πτερύγια, στα οποία η θερμότητα μεταφέρεται από τέσσερα πάχους 6 mm χάλκινα heatpipes, που αντλούν θερμότητα από μια βάση χαλκού. Η ψύκτρα αυτή διατίθεται φέροντας μόνο το κιτ συγκράτησης, στην τιμή των $14. Οι κάτοχοι της μπορούν να προσθέσουν τους δικούς τους ανεμιστήρες. Η εταιρεία λέγετε ότι εργάζεται πάνω σε μια ελαφρώς μεγαλύτερη ψύκτρα, την Basic-48, η οποία θα φέρει 48 πτερύγια αλουμινίου και τρία επινικελωμένα χάλκινα heatpipes.

[img_ALT=Megahalems Basic: Νέοι CPU coolers παρουσιάζονται από την Prolimatech!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/485150feb555732f1.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Megahalems Basic: Νέοι CPU coolers παρουσιάζονται από την Prolimatech!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/485150feb55582cf0.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Megahalems Basic: Νέοι CPU coolers παρουσιάζονται από την Prolimatech!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/485150feb55595d9c.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Έχω εκείνη την έντονη αίσθηση ότι αυτή η μάρκα, χρειάζεται μια δυνατή φάπα για να ξεκολλήσει από τα ίδια και τα ίδια και να φτιάξει κάτι καινούργιο και καλύτερο.

10 χρόνια το ίδιο cooler πια;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now