icsd_sap

PC Power &Cooling Silencer Mk III: Η σειρά τροφοδοτικών της OCZ εμπλουτίζεται

Recommended Posts

[NEWS_IMG=PC Power &Cooling Silencer Mk III: Η σειρά τροφοδοτικών της OCZ εμπλουτίζεται]http://reviews.hwbox.gr/news/ocz.jpg[/NEWS_IMG]Η OCZ Technology Group ανακοίνωσε σήμερα ότι πρόσθεσε δύο νέα τροφοδοτικά των 750 και 850W στη σειρά Silencer Mk III της PC Power & Cooling. Με αυτές τις νέες επιλογές για αρκετά Watt η σειρά Silencer Mk IIΙ παρέχει μια λύση για παροχή ενέργειας επαγγελματικού επιπέδου που μπορεί να ανταπεξέλθει και σε βιομηχανική χρήση ικανοποιώντας τόσο σε απόδοση όσο και σε σταθερότητα ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.

Ο Bob Roark, αντιπρόεδρος του τμήματος Διαχείρισης Ενέργειας της OCZ δήλωσε ότι:

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που με βάση την αρχιτεκτονική Silencer Mk III μπορέσαμε να κατασκευάσουμε προϊόντα που αποδίδουν αρκετά watt και προσφέρουν κορυφαία αποδοτικότητα και σταθερότητα ενώ ταυτόχρονα έχουν αθόρυβη λειτουργία και αποσπώμενα καλώδια. Με την προσθήκη των μοντέλων 750W και 850W η σειρά τροφοδοτικών Silencer Mk III αποτελεί και πάλι τον ορισμό της απόλυτης λύσης διαχείρισης ενέργειας για τους σύγχρονους επαγγελματίες και enthusiasts.

Και τα δύο νέα τροφοδοτικά διακρίνονται για τη βραχώδη σταθερότητά τους ενώ διαθέτουν πιστοποίηση 80 Plus Gold' date=' κάτι που σημαίνει ότι έχουν εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, ενώ σε περιπτώσεις τυπικού φόρτου εργασίας η απόδοσή τους φτάνει το 90%. Ένα άλλο χαρακτηριστικό τους είναι το [b']σύστημα Dual Thermal Control[/b], που επιτρέπει στα τροφοδοτικά να εναλλάσσουν τον τρόπο λειτουργίας τους μεταξύ κανονικού και αθόρυβου, κάτι το οποίο γίνεται με βάση το συνδυασμό φορτίου και θερμοκρασίας. Όλη η σειρά Silencer Mk III διαθέτει μια γραμμή +12V, κορυφαία εξαρτήματα κατασκευής, αυστηρά κυκλώματα προστασίας, σταθερό συνεχές ρεύμα ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία 50°C αλλά και μεταλλικούς συνδέσμους βαρέως τύπου για τα αποσπώμενα καλώδια που προσφέρουν υψηλή αγωγιμότητα και χαμηλή αντίσταση.

Τα Silencer Mk III 750W και 850W είναι ήδη διαθέσιμα και υποστηρίζονται από την πλήρη εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία της PC Power & Cooling και από 7ετή εγγύηση.

[img_ALT=PC Power &Cooling Silencer Mk III: Η σειρά τροφοδοτικών της OCZ εμπλουτίζεται]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/134851083ae466df0.jpg[/img_ALT]

Edited by icsd_sap
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now