GoriLLakoS

[New Release] Swiftech Apogee GTZ !Ο νέος βασιλιάς των waterblock?

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/548a2c5af59240.jpg[/WRAPLEFT]Μόλις σήμερα, η γνωστή βασίλισσα της υδρόψυξης, Swiftech , σήκωσε στην σελίδα της τον απόγονο των γερασμένων πλέον Apogee GT & GTX ! Το νέο CPU Waterblock Apogee GTZ έχει μια ολοκάινουρια σχεδιασμένη CNC machined βάση η οποία στο εσωτερικό είναι pin matrix composed από 225 µm (0.009") micro structures, κατασκευασμένη σαφώς απο χαλκό ! Το αποτέλεσμα της νέας αυτής βάσης αλλά και του μηχανισμού ψύξης του(direct coolant impingement over the CPU area) το κάνει να διαθέτει περίπου 20% καλύτερη θερμική αντίσταση απ'ότι το Apogee GTX. Σε κάποια τέστ που έκανε η ίδια η Swiftech, πάνω σε έναν υπερχρονισμένο Intel Q6600 στα 3500Mhz με τάση λειτουργίας στο 1.5V, το Apogee GTZ βγήκε καλύτερο απο το Apogee GTX κατά 8C ολόκληρους βαθμούς !

Το νέο Apogee GTZ έρχετε έτοιμο για εγκατάσταση σε Socket Intel 775 ενώ με επιπλέον 9.95$ μπορεί κάποιος να αποκτήσει και άλλα Hold-Down Plates για Socket Intel 603/604/771 και AMD Socket 754/939/940/F και AM2 ! To waterblock απο μόνο του πωλείται αυτήν την στιγμή απο το site της Swiftech στα 69.95$

Μία φωτογραφία απο το Apogee GTZ :

apogeeGTZ-x400.jpg

Η νέα CNC machined C110 χάλκινη βάση του :

base-plate-pin-matrix.jpg

Όλο το Apogee GTZ όπως είναι "συνδεδεμένο" :

gtz-exploded.jpg

Η mirror finished βάση του απο την κάτω μεριά της :

mirror.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν είναι καλό, δεν ξέρω αν είναι όμορφο, ξέρω ότι έχει το ίδιο backplate με το παλιό, το οποίο έχει πάρα πολύ λεπτές βόλτες στις βίδες και με το παραμικρό "κλωτσάει" τη βίδα, με αποτέλεσμα να μη βιδώνει και φυσικά να πατάει στραβά.

Έχω αλλάξει 3 και τα 3 είχαν το ίδιο πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now