Nickzzz

EK-FC7970 Matrix: Ένα νέο μπλόκ για μία από τις δυνατότερες κάρτες

Recommended Posts

[NEWS_IMG=EK-FC7970 Matrix: Ένα νέο μπλόκ για μία από τις δυνατότερες κάρτες]http://reviews.hwbox.gr/news/ek_waterblocks.jpg[/NEWS_IMG]Η EK Water Blocks, γνωστή εταιρία στον τομέα των ποιοτικών επιλογών σε θέματα υδρόψυξης με έδρα την Λιουμπλιάνα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο της προϊόν, το EK-FC7970 Matrix, ένα waterblock πλήρους κάλυψης που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την πολυβραβευμένη ASUS Radeon HD 7970 Matrix. Το νέο αυτό μπλοκ καλύπτει πλήρως και ψύχει τόσο της GPU και τις μνήμες όσο και τα VRM, επιτρέποντας στην κάρτα να παραμένει απόλυτα σταθερή ακόμα και σε ζόρικες overclocking καταστάσεις, ενώ είναι σχεδιασμένο για υψηλή ροή ωστέ να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από συστήματα υδρόψυξης με αδύναμες αντλίες.

Το κυρίος μέρος του μπλόκ είναι κατασκευασμένο από επινικελωμένο ηλεκτρολυτικό χαλκό, με το πάνω μέρος να χρησιμοποιεί Acetal υψηλής ποιότητας. Παράλληλα η EKWB δίνει μαζί και μεταλλικό bracket δύο θέσεων ώστε να αντικαταστήσει το αρχικό που πιάνει τρεις θέσεις και να επιτρέψει την χρήση πολλαπλών καρτών με μεγαλύτερη ευκολία. Μάλιστα μέχρι τέσσερις κάρτες μπορούν να τοποθετηθούν μαζί με το νέο EK-FC7970 Matrix, χάρη στην χρήση του EK-FC Terminal.

Το κόστος του νέου EK-FC7970 Matrix φτάνει τα ?109,95 και μπορείτε να το προμηθευτείτε από το online μαγαζί της EK μετά τις 8 Μαρτίου 2013.

[img_ALT=EK-FC7970 Matrix: Ένα νέο μπλόκ για μία από τις δυνατότερες κάρτες]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4651512e6b9f7dc34.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=EK-FC7970 Matrix: Ένα νέο μπλόκ για μία από τις δυνατότερες κάρτες]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4651512e6b9fa96d8.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now