THANOSJ3

Raspberry Pi Camera Module: Νέα προσθήκη στον μεγιστάνα!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Raspberry Pi Camera Module: Νέα προσθήκη στον μεγιστάνα!]http://www.hwbox.gr/members/4992-albums106-picture9700.jpg[/NEWS_IMG]Μία νέα καινοτομία παρουσιάστηκε από CPC/Farnell για το Raspberry Pi, ο λόγος για το νέο Module κάμερας που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα στην Αγγλία. Πίο αναλυτικά βλέπουμε μία πολύ μικρή κατασκευή με της διαστάσεις να είναι μόλις 25 x 20 x 9mm. Βλέπουμε δυνατότητες όπως λήψη φωτογραφιών 5MP διαστάσεων 2,592 x 1,944 αλλά και εγγραφής βίντεο ποιότητας 1,080p (30fps), 720p (60fps) και VGA (60 or 90fps) και έρχεται στην τιμή των $25. Τέλος η εταιρία ανακοίνωσε ότι λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας του module ο κάθε πελάτης έχει το δικαίωμα για μία μόνο κάμερα ανά παραγγελία.

Ένας από τους κατόχους του Raspberry Pi παρέλαβε την κάμερα και μας την παρουσιάζει.

<center>

[video=youtube;YBaYij_BNlg]

[img_ALT=Raspberry Pi Camera Module: Νέα προσθήκη στον μεγιστάνα!]http://www.hwbox.gr/members/4992-albums106-picture10311.jpg[/img_ALT]

</center>

Link to comment
Share on other sites

Όντως το Raspberry είναι τέλειο :) μπορείς να κάνεις τα πάντα σε εξευτελιστική τιμή..+την κάμερα τώρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άπειρες μόντες :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now