tilits

Στήσιμο gaming pc ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!

Recommended Posts

Γεια σας παιδια σας χαιρετω απο κυπρο.ενδιαφερομαι για στησιμο gaming pc και για παρακολουθηση ταινιων.τα λεφτα που διαθετω ειναι 1500 ευρω μαζι με αγορα 27inch με tv tuner.εχω ηχεια πληκτρολογιο και ποντικι.επειδη οι τιμες στην κυπρο ειναι πολυ υψηλες προτιμω να αγορασω απο εξωτερικο και να σας παρακαλεσω να μου εισηγειθητε ξενα ηλεκτρονικα καταστηματα που ειναι φτηνα και αξιοπιστα στειλτε μου σε μηνυμα αν δεν θελετε να το γραψετε για λογους διαφημισης.σας ευχαριστω εκ τον προτερων για οσους με βοηθησουν.σας παρακαλω να με βοηθησετε επειδη εσεις γνωριζεται τα πιο value for money προιοντα .Προτιμω να ειναι ιντελ ο επερξεργαστης .να ξεκινησουμε με εισηγησεις οσπου να καταληξουμε στο τελικο στησιμο

Edited by tilits
Link to comment
Share on other sites

Προτιμησε μια μεγαλυτερη τηλεοραση 42/50 εαν εχεις τον χωρο και κοψε απο τον υπολογιστη. Αγορασε μητρικη και μνημες απο Κυπρο για παν ενδεχομενο επιστροφης, τα υπολοιπα απο εξωτερικο, για γραψε ενα παραδειγμα των τιμων που παιζουν τωρα στην Κυπρο για να δουμε τι γινεται.

Link to comment
Share on other sites

Βασικα παιδια δεν επαιζα παιχνιδια μεχρι τωρα επειδη ο υπολογιστης μου τον ειχα μονο για ταινιες επειδη ηταν παλιος.παιχνιδια επαιζα στο ps3 αλλα κουραστηκα με τις υψηλές τιμές των παιχνιδιών και επειδη αρχησε και μου κανει προβληματα το παλιο μου pc σκεφτηκα να στησω ενα gaming pc.γενικα υπολογιζω να παιζω οτι τελεφταιο βγαινει call of duty . dirt .grid .medal of honour . pro. Γενικα ολα τα παιχ ιδια τα παιζω. Στο παλιο μου pc ειχα 2 οθονες μια 23 και μια 40 led ενωμενες με splitter . την 40 σκεφτουμαι να την αφησω για το σαλονι ειναι η u5003 led αν θημουμαι σωστα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα με το δωματιο θελω λιγο πιο μεγαλη καπου στις 27 ιντζες επειδη μερικες φορες παρακολουθω ταινιες και θα προτιμουσα να ηταν λιγο μεγαλυτερη.το πιονφτηνο καταστημα στην κυπρο ειναι το singular και αν θα πιασω καποια εξαρηματα απο κυπρο μαλλον θα τα παρω απο εκει .για παραδειγμα σε σοκετ 1155 την asus maximus v formula ειναι 327 ευρω .αλλο παραδειγμα η corsair graphite series 600 t πο μου αρεσει πολυ ειναι 272 ευρω.αλλο παραδειγμα η πιο φτηνη 7970 ειναι η xfx radeon hd 427 ευρω. Αν μπορειται στειλτε μου και καπιο φτηνο αξιοπιστο ηλεκτρονικο καταστημα για να αρχιζω να κοιταζω και εγω μεχρι να καταληξουμε

Link to comment
Share on other sites

βλεποντας λιγο γρηγορα της μιτες εδω και αυτες που μας εδωσες απο Κυπρο, εχουμε διαφορα γυρο στα 60-80? (κοιταξα τα συγκεκριμενα πραγματα τωρα αν ισχυουν για ολα τα μοντελα και ολο το hardware η διαφορα σε ευρω που εγραψα, αυτο δεν το γνωριζω.)

Και με αυτα που λες πανω κατω θα δωσεις γυρο στα 900-1100?. περιμενε ομως λιγο καιρο ερχονται καινουργιες τεχνολογιες :)

Link to comment
Share on other sites

Ήδη στο amazon.co.uk έχουν σκάσει bundles με τον 4670k και μητρικές/μνήμες. Δες αν οι τιμές σε συμφαίρουν... είναι και στα κάτω του το pound ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now