bloody.k

αγορα ηχειων και καρτας ηχου

Recommended Posts

καλησπερα

ενδιαφερομαι να αγορασω ηχεια και καρτα ηχου κυριως για μουσικη,μετα κανα παιχνιδι και καμια ταινια.το budget μου ειναι μαξ 300ε.σκεφτομαι για studio monitors επειδη εχω ακουσει καλα λογια απο αλλα δεν ξερω αν με τα λεφτα που εχω να δωσω μπορω να παρω κατι αξιολογο σε μονιτορ.επισης επειδη παιζω κιθαρα θα με ενδιαφερε να μπορω να ηχογραφω απο τον ενισχυτη μου(ο οποιος εχει εξοδο midi).η μουσικη που ακουω ειναι κυριως μεταλ αλλα ακουω και απ ολα τα αλλα(απο dubstep μεχρι hiphop).τελος εχω και τα superlux 668b οποτε θελω μια καρτα ηχου που να μπορει να τα οδηγησει αξιοπρεπως.τελος η αγορα μπορει να γινει ειτε απο εσωτερικο ειτε απο εξωτερικο

ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας

Link to comment
Share on other sites

Επειδή το έψαχνα καιρο και έγω, θα σου πρότεινα τα εξής

Indeed Amp TA2021 - ~58? (49λιρες)

Indeed Class T Amp TA2021 Mini Cute Amplifier 25WX2 Tripath + 12V 5A DC Adapter | eBay

Ειναι ψηφιακος ενισχυτης, και ενω τα 25Χ2w φαινονται λίγα, πιστεψε με ειναι υπερ αρκετα για να ακούσεις δυνατα μουσικη.

Q-Acoustic 2020i - 170?

Ηχεία Bookshelf : Q Acoustics 2010i ΣΕ 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Πολυ ομοιομορφα ηχεια, με πολυ ισσοροπημενο φασμα ηχου. οταν πηρα τα 2020ι ακουσα 9-10 διαφορετικα ηχεια, και πραγματικα έκαναν αισθητη διαφορα... αλλα αυτο ειναι στον καθενα μας, μπορει με την μουσικη που ακους να θες πιο υψηλα Ηigh (για να παιζεις κιθαρα, φανταζομαι οτι θα ακους και ποιο vocal τραγουδια δλδ metal,rock,κτλ). πήγαινε σε ενα μαγαζι με ηχεια (υπάρχουν πολλα) και ακουσε όσα μπορεις.΄.. (παρε μαζι σου και ενα cd με την αγαπημένη σου μουσικη)... εγω περίμενα τον ενισχυτη μου και τον έπαιρνα μαζι μου και δοκίμαζα τα ηχεια απυθείας απο αυτον.

Asus Xonar DX η D1 (αναλόγος τι slot εχεις ελευθερο στην μητρικη) - 74?

SOUND CARD :: Asus Sound Card Internal Xonar DX 7.1 Channel Retail - Visionstudio.gr

Αρκετα καλη καρτα ήχου, δυνατότητα να παίξει σε 192KHz @ 16bit/24bit (αναλογικα) το οποιο ειναι σημαντικο εφοσον θες την ποιοτητα.

Συνολο περιπου στα - 302?

νομιζω πως σε αυτα τα λευτα δεν θα βρεις κατι ποιο ποιοτικο... τωρα αν θες και subwoofer κτλ, αλλαζει τελιως το θεμα αλλα να ξέρεις πως οταν παιξεις με κομματια τετοια, μπορεις πολυ ευκολα να το αναβαθμήσεις οπως θες. πχ, μεγαλυτερο ενισχυτη, αλλα ηχεια, να βάλεις και wooferακι μετα...

Link to comment
Share on other sites

η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα κατι με subwoofer μιας και μ αρεσει το μπασακι και να τριζει λιγο ο τοπος.επισης θα ηθελα να μην μπλεξω με κινεζοενισχυτες.καμια αλλη προταση;ευχαριστω για την απαντηση σου παντως μπαρφ

Link to comment
Share on other sites

αμα διαβάσεις κανενα review θα δεις οτι δεν ειναι "κινεζοενισχυτης" και οτι έχει φοβερο VFM και αξεπεραστη ποιοτητα για το μεγεθος + τιμη του. βαλε και οτι το θες για χρήση στο desktop πιστέυω οτι θα σε βολέψει καλυτερα απο εναν full size ενισχυτη.

τα παραπανω κομματια στα προτεινα γιατι είπες για studio monitors, οποτε θεωρησα πως θα προτιμας την ποιοτητα και την αρμονια του ηχου απτο θορυβο + ενταση. Να ξέριες ομως οτι τα studio monitors ειναι καλα, αλλα δυστηχώς συνήθως για το αυτι που δεν είναι έμπειρο παρα ειναι καλα... τι θελω να πω, ειναι οτι αναδεικνύουν και το παραμικρο λάθος. ακομα ποια λιανα... ενα τραγουδι στο Youtube στα 440p σε κανα σετακι creative θα ακουγετε καλυτερα αποτι στα monitor.

τωρα αν θες να και μπασα κτλ, αναγκαστικα κοιτας κατι ετοιμο αλα corsair/logitech/creative etc

Link to comment
Share on other sites

Να κάνω ένα μικρό hijack και να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ενισχυτή ακουστικών(μέγεθος-τιμή-ποιότητα) όπως ο προαναφερθέν?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

απλα μπαρφ σκεφτομαι τι παιζει απο ποιοτητα κατασκευης και αντοχη στον χρονο με αυτους τους ενισχυτες.θα το κοιταξω περαιτερω παντως αφου λες οτι αξιζει.σ ευχαριστω.οσο για τα μονιτορς προτιμω στουντιακο ηχο αλλα θελω να γινεται αισθητο και το μπασο.δεν μ αρεσουν να ακουγονται μονο φουλ πριμα.αυτος ειναι ο μονος ενδιασμος μου για αυτα τα ηχεια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now