dimitrisdsg7

ASUS P5KC ΓΙΑ WIN 7...

Recommended Posts

Παιδια καλημερα...

Εχω ενα προβληματακι και μακαρι να μπορουσε να με βοηθησει καποιος. Θελω να κανω format το παλιο pc του αδερφου μου και να του βαλω τα win 7 ultimate.Μεχρι τωρα φορουσε vist 64αρια. Το θεμα ειναι το εξης: Το mobo ειναι η Asus p5kc η οποια στο site της Asus φαινεται να μην υποστηριζει win 7. Δεν εχει δηλαδη drivers για τα 7αρια να κατεβασεις παρα μονο για xp η vista και παλιοτερα.

Υπαρχει καποια λυση σε αυτο; Μπορω να βρω δηλαδη απο καπου αλλου τους drivers; Και κατι αλλο; Παιζει να χρειαζεται να κανω update το bios; Και αν ναι πως θα το κανω αυτο; Εψαξα λιγο στο φορουμ μηπως υπαρχει καπου ενα manual ως προς το πως κανεις update το bios μητρικων αλλα δε βρηκα κατι. Ενημερωτικα, ο επεξεργαστης του pc ειναι ο intel core 2 duo E6750. Sent from my GT-I9100 via Tapatalk 2.

Link to comment
Share on other sites

Κανε εγκατάσταση τα 7 που έχουν ενσωματωμένους drivers και μόλις τελειώσεις την εγκατάσταση πήγαινε στη διαχείριση συσκευών δες ΑΝ λείπει κανένας και κατέβασε τον από το σάιτ έστω για vista και κάνε τον εγκατάσταση. Συνήθως οι drivers για vista κάνουν κομπλέ για win7.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now