Recommended Posts

[NEWS_IMG=EK + Maximus 6 Extreme=watercooling love]http://reviews.hwbox.gr/news/ek_waterblocks.jpg[/NEWS_IMG]Κυκλοφόρησε από την EK Water Blocks, το νέο EK-FB ASUS M6E waterblock για την ASUS Maximus VI Extreme.

Η νέα πρόταση της EK Water Blocks αποτελεί μία λύση για την υδρόψυξη της ASUS Maximus VI Extreme, της καλύτερης Z87 μητρικής της εταιρίας για τους νέους Intel Core που χρησιμοποιούν το LGA-1150. Το νέο waterblock καλύπτει όλα τα ζεστά μέρη της μητρικής όπως το Intel Z87 southbridge (PCH), το PLX PEX 8474 και τα VRM / MOSFETs του συστήματος τροφοδοσίας. Το μπλοκ είναι υψηλής ροής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με αδύναμες αντλίες ενώ είναι φτιαγμένο από χαλκό με επικάλυψη νικελίου και το πάνω μέρος είναι από Acetal.

Χάρη στον σχεδιασμό του, το νέο μπλοκ έχει μόνο δύο G1/4 υποδοχές. Όλα τα μέρη του μπλοκ είναι συναρμολογημένα από το εργοστάσιο ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα αρχικά backplate της μητρικής. Το νέο μπλοκ θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις παραλλαγές, Nickel, Acetal+Nickel, Nickel (Original CSQ), Acetal+Nickel (Original CSQ) με τιμή ?128,05 ενώ μπορείτε να το βρείτε στο online μαγαζί της εταιρίας ή στο δίκτυο συνεργατών.

[img_ALT=EK + Maximus 6 Extreme=watercooling love]

http://www.hwbox.gr/members/4651-albums217-picture15425.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=EK + Maximus 6 Extreme=watercooling love]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums217-picture15426.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=EK + Maximus 6 Extreme=watercooling love]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums217-picture15427.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now