Nirvash

SOMA - ο επερχόμενος τίτλος της Frictional Games

Recommended Posts

[NEWS_IMG=SOMA - ο επερχόμενος τίτλος της Frictional Games]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614edfa9524646d.png[/NEWS_IMG]Η Frictional Games για ακόμη μια φορά μας κρατά σε αγωνία με το teaser site τους SOMA: Partial System Reconstruction!

Η μπάρα που υπήρχε, υπάρχει πλέον σαν "ανάκτηση αρχείων" η οποία συνεχίζει να γεμίζει, με 7 επιπλέον κενές θέσεις. Η κατοχυρωμένη και 8η θέση επονομαζόμενη ITEM #2656- "Vivarium", μας δίνει κάποιες πληροφορίες για το τι μπορεί να είναι το SOMA, συμπεριλαμβανομένου του teaser trailer. Πρόκειται για μια γυναίκα που "ψαχουλεύει" έναν τεράστιο υπολογιστή/τηλεόραση προσπαθώντας να το κάνει να δουλέψει. Το τι γίνεται στη συνέχεια, δείτε το και μόνοι σας.

<iframe width="835" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/lLVOif6CHgE" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Update 14/10/2013

Με το πεδίο να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, η Frictional αποφασίζει να μας αποκαλύψει μερικά στοιχεία γύρω από το σενάριο και τη βασική ιδέα γύρω από το νέο survival horror τίτλο της. Όπως αναφέρει ο creative director Thomas Grip: "To SOMA ετοιμάζεται να γίνει ένα αυθεντικό sci-fi παιχνίδι. Το θέμα το οποίο πραγματεύεται είναι η συνείδηση. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι η πιο βαθυστόχαστη ερώτηση. Πώς μπορεί η αίσθηση της υποκειμενικής εμπειρίας να εμφανίζεται σε ένα κομμάτι σάρκας. Καθώς το εξερευνάμε περαιτέρω καταλήγουμε σε ερωτήσεις όπως 'Μπορούν οι μηχανές να έχουν συνείδηση;' και 'Έχουμε ελεύθερη βούληση;' Γρήγορα γίνεται περίεργο και είναι η κατάλληλη τοποθέτηση για ένα τίτλο φουτουριστικού τρόμου. Είναι το είδος επιστημονικής φαντασίας που θέλουμε να κάνουμε." Τώρα όσο αφορά την υπόθεση: "Ο ασύρματος έχει σταματήσει να λειτουργεί στο PATHOS-2. Καθώς η απομόνωση επιβαρύνει το προσωπικό των απομακρυσμένων εγκαταστάσεων έρευνας, παράξενα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν. Μηχανές παίρνουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά, ξένα κατασκευάσματα άρχισαν να παρεμβάλλονται στις καθημερινές εργασίες. Ο κόσμος γύρω τους μετατρέπεται σε εφιάλτη. Ο μόνος τρόπος διαφυγής είναι να κάνουν το αδιανόητο."

<center><iframe width="835" height="480" src="//www.youtube.com/embed/TWHVkMIP1b8" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe><center></center></center>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now