THANOSJ3

EK EK-DCP 4.0 X-RES : Η αναβάθμιση της ναυαρχίδας!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=EK EK-DCP 4.0 X-RES : Η αναβάθμιση της ναυαρχίδας!]http://reviews.hwbox.gr/news/ek_waterblocks.jpg[/NEWS_IMG]EK EK-DCP 4.0 X-RES : Η αναβάθμιση της ναυαρχίδας!

Η εταιρεία EK Water Blocks με έδρα την Λιουμπλιάνα παρουσίασε την νέα λύση για υδρόψυξη ονόματι EK-DCP 4.0 X-RES και αποτελούμενη από αντλία και reservoir. Έρχεται για να αντικαταστήσει την ήδη υπάρχον λύση Reservoir Combo DCP 4.0 και μια μεγαλύτερη παραλλαγή του EK-DCP 2.2 X-RES.

Το EK-DCP 4.0 X-RES αποτελείται από το reservoir κατασκευής από χυτό ακρυλικό υλικό και την αντλία EK-DCP 4.0 η οποία καθίσταται ιδανική λύση για ενθουσιώδη watercooling συστήματα καθώς έχει δυνατότητα παροχής έως και 800 λίτρα/ώρα και σε συνδυασμό τα χαμηλά επίπεδα θορύβου συμπληρώνει έναν αξιόπιστο σχεδιασμό.

Το EK-DCP 4.0 X-RES διατίθεται σε 2 εκδόσεις (με και χωρίς αντλία αντίστοιχα) όπως βλέπουμε και παρακάτω.

  • EK-DCP 4.0 X-RES (incl. pump) - ?89,41
  • EK-DCP 4.0 X-RES (no pump) - ?45,70

Οι νέες προσθήκες στην ευρεία γκάμα προϊόντων της EK Water Blocks είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας που διατηρεί η εταιρεία καθώς και από τους επίσημους αντιπροσώπους της.

[MAG_THUMB=EK EK-DCP 4.0 X-RES : Η αναβάθμιση της ναυαρχίδας!]

http://www.hwbox.gr/members/4992-albums184-picture17425.jpg[/MAG_THUMB][MAG_THUMB=EK EK-DCP 4.0 X-RES : Η αναβάθμιση της ναυαρχίδας!]http://www.hwbox.gr/members/4992-albums184-picture17423.jpg[/MAG_THUMB][MAG_THUMB=EK EK-DCP 4.0 X-RES : Η αναβάθμιση της ναυαρχίδας!]http://www.hwbox.gr/members/4992-albums184-picture17424.jpg[/MAG_THUMB]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now