JC_Denton

Μερικές πληροφορίες για την AMD Radeon HD 4850 X2 !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/548a2f4ef1f197.jpg[/WRAPLEFT]Μια είδηση που εδώ και καιρό τη βλέπουμε να περιφέρεται στο διαδίκτυο, είναι η ανακοίνωση της AMD για την Radeon HD 4850 X2, μια κάρτα γραφικών που φαίνεται πως θα βγει για να χτυπήσει στα ίσια την GeForce GTX 280 της nVIDIA, παίζοντας στην ίδια κατηγορία τιμής, με καλύτερες (όπως λέει η εταιρεία) επιδόσεις.

Αρκετές φορές μάλιστα έχουν εκδοθεί διάφορα διαγράμματα που επιδεικνύουν τις δυνατότητες της διπύρηνης κάρτας, που φυσικά χρησιμοποιεί 2 πυρήνες από HD 4850, τις κάρτες που κατάφεραν και έδωσαν μια γερή ανάσα στην AMD, λόγω των πωλήσεών τους.

Προς το παρόν όμως, καμία εταιρεία δεν έχει μπει "επίσημα" στο παιχνίδι, ανακοινώνοντας κάποιο μοντέλο ή και ημερομηνία κυκλοφορίας. Εμείς ψάχνοντας στις διάφορες ιστοσελίδες, καταφέραμε και βρήκαμε μόνο τα έγγραφα που διέρρευσαν από την ATi σχετικά με την κάρτα, περίπου 3 μέρες πριν.

Καλό θα είναι βέβαια να τονίσουμε ότι το διάγραμμα των επιδόσεων κόντρα στη GTX 280 είναι κάπως υπερβολικό, μιας και δεν ξεκινάει από το μηδέν (μια τακτική που η nVIDIA μας είχε συνηθίσει στο να χρησιμοποιεί).

Τα επίσημα έγγραφα της ATi για την HD 4850 X2:

attachmentkv2.jpg

attachmentxj8.jpg

attachmentqf8.jpg

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now