katsu

Game of Thrones και Borderlands από την Telltale

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Game of Thrones και Borderlands από την Telltale]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/adventure2.png[/NEWS_IMG]Από το Walking Dead και το Wolf Among Us στο Game of Thrones και το Borderlands.

Τον περασμένο μήνα, o συνιδρυτής της Telltale Dan Connors, δήλωσε σε ένα Reddit AMA, ότι η εταιρία είχε ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη ενός τίτλου που "θα είναι το IP που πάντα ονειρευόμασταν". Οι προτάσεις κυμαίνονταν από το Star Wars μέχρι και το Firefly, αλλά κανένας δεν ανέφερε το Game of Thrones. Τα βιβλία έχουν μεγάλη επιτυχία, ενώ παρόμοια μοίρα έχει και η μεταφορά τους στην τηλεόραση. Το κομμάτι που δεν τα πήγε και τόσο καλά ήταν η video game μεταφορά του κόσμου του George R.R. Martin, με το RPG της Cyanide, κάτι που η Telltale σκοπεύει να αλλάξει. To πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones game θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο έτος και θα έχει σχέση με τα γεγονότα της σειράς αλλά και των βιβλίων. "Τώρα αρχίζουμε να το δουλεύουμε περισσότερο και σκεφτόμαστε τους χαρακτήρες - ποιος βρίσκεται σε μεγαλύτερο κίνδυνο, ποιος έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στον κόσμο." πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ποιον θα ακολουθήσουν τα επεισόδια και σε ποια χρονική στιγμή θα διαδραματίζονται.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/4sd0KWkplHA" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Η Telltale όμως ανακοίνωσε και άλλο ένα τίτλο ονόματι Tales from the Borderlands. Όπως προδίδει και το όνομα, το νέο αυτό game θα λαμβάνει χώρα στον φανταστικό κόσμο των Borderlands games της Gearbox. "Αντί να τους περιορίσουμε σε κάποια από τις ιστορίες μας, τους δώσαμε τα ηνία για να δούμε τι μπορούν να δημιουργήσουν." αναφέρει ο Gearbox CEO Randy Pitchford "Φυσικά και θέλουν να περιλάβουν και χαρακτήρες που έχουμε δημιουργήσει αλλά θέλουν και να δημιουργήσουν δικούς τους, που θα εξυπηρετούν τις ιστορίες , στις οποίες η Telltale είναι η καλύτερη στον κόσμο." Τέλος ο Kevin Bruner, co-founder της Telltale, σχολιάζει "Θα παίζεται σαν παιχνίδι της Telltale. Πρόκειται να γνωρίσετε χαρακτήρες, να αναπτύξετε σχέσεις, αλλά στον κόσμο των Borderlands: θα είναι μεγάλο, στομφώδες με διάφορα τρελά πράγματα να συμβαίνουν."

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/X7QUqXRqfQs" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now