katsu

Αναβολή του Hearthstone beta για το νέο έτος

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αναβολή του Hearthstone beta για το νέο έτος]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/strategy2.png[/NEWS_IMG]Αν σκοπεύατε να το δοκιμάσετε πριν την Πρωτοχρονιά, θα πρέπει να περιμένετε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο Batlle.net, προς το παρόν το παιχνίδι βρίσκεται σε στάδιο closed beta, ενώ το open beta αναβλήθηκε για το 2014. "Η ομάδα ανάπτυξης δουλεύει για να είναι έτοιμο πριν από το τέλος του χρόνου, αλλά πρώτη προτεραιότητά μας είναι, το launch του Hearthstone να είναι απίθανο όταν όλες οι πύλες ανοίξουν και όλοι το κατεβάσουν και παίξουν την ίδια στιγμή" γράφει ο production director Jason Chayes και συνεχίζει "Είμαστε κοντά στο open beta - πολύ κοντά. Και για να μπούμε στο τελικό στάδιο της beta φάσης, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας." Έτσι λοιπόν, στάλθηκαν invites σε όλους όσους είχαν κάνει αίτηση για την closed beta πριν τις 16 Δεκεμβρίου. Οι αιτήσεις για την closed beta θα σταματήσουν στις 7 Ιανουαρίου. Η εταιρία σκοπεύει να προσκαλέσει όλους όσους έχουν κάνει αίτηση πριν από αυτή την ημερομηνία και πριν ξεκινήσει το open beta.

[img_ALT=Αναβολή του Hearthstone beta για το νέο έτος]http://www.hwbox.gr/members/5165-albums222-picture15971.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now