GoriLLakoS

AMD Phenom ημερομηνία κυκλοφορίας και Roadmap.

Recommended Posts

<div align=justify> <img src=http://www.hwbox.gr/attachment.php?attachmentid=176&stc=1&d=1179267343 align=left hspace=8 vspace=8> H γνωστή σε όλους μας AMD ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τους Low Clocked Barcelona μέσα στον Άυγουστο του 2007, ενώ η κυκλοφορία της σειράς επεξεργαστών Phenom θα κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου!

Ελπίζουμε αυτή η ιστορία να μην καταντήσει serial για άλλη μια φορά, όπως μας έχει συνηθίσει η AMD τελευταία με την HD2900XT!

Οι Phenom FX AM2+, αποκαλούμενοι και FX-80 είναι προγραμματισμένοι να κυκλοφορήσουν το Q4 2007 ,αλλά δεν έχουμε ακόμα ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

Οι Deneb, Propus, Regor και Sargas STARS cores θα είναι όλοι κατασκευασμένοι στα 45nm και αναμένονται το H2 του 2008!

Τέλος οι Single core Lima, αφαιρέθηκαν απο το roadmap της AMD και την θέση τους πήραν οι Dual Core Rana το πρώτο Q του 2008!

To επόμενο roadmap της AMD θα κυκλοφορήσει updated μέσα στον Ιούλιο!

<a href="http://www.bobit.gr/articles/new?bob_this=[http://www.hwbox.gr/showthread.php?p=2145#post2145]" title="Πρόσθεσέ το στο Bobit!" target="_blank"><img src="http://www.bobit.gr/images/bobitsm.gif" border="0"></a>

[ Διαβάστε περισσότερα εδώ...]

Link to comment
Share on other sites

αμην και ποτε.. εκανα αλλαγη πλατοφορμας σε ΑΜ2 μιας και αλλαζω καθε 2.5-3 χρονια , ελπιζω τουλαχιστον να αξιζει το "στοιχημα" που εβαλα , γιατι αλλιως προβλεπω coffemaker 2 : Irish cofee edition...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now