JC_Denton

H ASUS σπάει τα ρεκόρ στο 3DMark Vantage με έναν Intel Nehalem !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f944693.jpg[/WRAPLEFT]H ASUS ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που έβγαλαν μητρική με το X58 Chipset της Intel, για τους νέους επεξεργαστές της 2ης. Οι Nehalem βέβαια μπορεί να αργούν (θα τους δούμε περίπου στα μέσα Νοεμβρίου), αλλά η μικροαρχιτεκτονική της Intel δεν είναι μυστική πλέον, μιας και αρκετά Preview ήδη έχουν δείξει τις πρώτες δυνατότητες των Bloomfield.

H ASUS όμως δεν έμεινε σε αυτά - ένα νέο Banner της εταιρείας μιλάει για τις πιο Extreme Overclocking μητρικές στην αγορά, αναφέροντας πως έσπασαν μάλιστα το παγκόσμιο ρεκόρ στο 3DMark Vantage, με 31.389 πόντους, έναντι των 30.529 που είναι τώρα.

Παρόλο βέβαια που η εταιρεία στο Banner έχει μια P5Q Premium, οι άνθρωποι του Nordic Hardware μας διαβεβαιώνουν ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν έχει γίνει με κανένα σημερινό σύστημα, μιας και είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί. Επίσης, η ASUS δεν έχει δώσει καμία λεπτομέρεια για το σύστημα της δοκιμής της, πράγμα που μόνο υποψίες κινεί.

Το μόνο λοιπόν που μένει να πούμε είναι ότι σίγουρα πίσω από αυτό το σκορ κρύβεται ένας Nehalem. Υπομονή για ακόμα 2 μήνες λοιπόν, μέχρι να τους έχουμε στα χέρια μας!

Το Banner της ASUS:

image3uu2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now